Χαράλαμπος Νιάχος: “Αφιερώνουμε την άνοδο στον δάσκαλο Παναγιώτη Νιάχο”

0
Ο Χαράλαμπος Νιάχος πέρα από ποδοσφαιριστής του Πήγασου Μπεγουλακίου έχει από πέρυσι και την ιδιότητα του προπονητή στον Ηρακλή Πατρών.

Η ιστορική ομάδα, που είναι γνωστή από τον μέντορά της Παναγιώτη Νιάχο, που δυστυχώς απεβίωσε πριν από μερικούς μήνες, κέρδισε την άνοδο στην Β΄ΕΠΣΑ, με επικό ντεμαράζ στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος και όλοι αφιέρωσαν την επιτυχία στον δάσκαλο Παναγιώτη Νιάχο, όπως τον αποκαλούν άπαντες στον “Γηραιό”.

Ο Χαράλαμπος Νιάχος μιλώντας στο www.topikonews.gr ανέφερε τα εξής:

«Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά και το ευχαριστηθήκαμε. Ο στόχος μας και προσωπική μου υπόσχεση ήταν να ανέβουμε κατηγορία. Ήταν μία νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και μας πήρε λίγο χρόνο, μέχρι να βρούμε την χημεία μας.
Όμως είχαμε πολύ ταλέντο και πολύ καλά παιδιά και όταν δέσαμε σαν ομάδα κάναμε ένα φοβερό δεύτερο γύρο, που μας οδήγησε στην άνοδο. Κάθε μέρα βελτιωνόμασταν, γιατί μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες περνούσαμε καλά και ευχαριστιόμασταν το ποδόσφαιρο μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς μέσα στην χρόνια, αλλά όσοι κλήθηκαν  να αντικαταστήσουν τους τραυματίες με έβγαλαν ασπροπρόσωπο και φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων.
Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς, δεν παίζαμε για να κλέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε για αυτό είχαμε διάρκεια. Για εμένα προσωπικά ήταν μια φανταστική χρονιά και μια δικαίωση για την μεγάλη προσπάθεια που έκανα σε προπονητικό και διοικητικό τομέα.
Ευχαριστώ όλους τους παίχτες της ομάδας που έδειξαν τόση εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό μου και έκαναν συγκινητική προσπάθεια, οδηγώντας την ομάδα στην Β κατηγορία. Δημιούργησαν ένα φανταστικό κλίμα και μέσα από αυτό δείχνουν πως η ομάδα έχει μέλλον και αφήνει υποσχέσεις για ωραία πράγματα.
Παίχτες,  προπονητής και διοίκηση αφιερώνουν την άνοδο στον δάσκαλο Παναγιώτη Νιάχο, εμπνευστή αυτής της ομάδας, ο οποίος ήταν και ο κυριότερος λόγος συσπείρωσης της ομάδας.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με "βαριά καμπάνα" ενδέχεται να τιμωρηθεί ο Αετός Ρίου, που…
Cresta Posts Box by CP