Άγγελος Κίκινας:”Στόχος μας να αποκτήσουμε χημεία”

0

Ο Αστέρας Τσουκαλείκων αναζητούσε προπονητή το καλοκαίρι που μόλις μας άφησε και δεν άργησε να τον βρει, αφού από πολύ νωρίς ο Άγγελος Κίκινας αποτέλεσε τον “εκλεκτό” της τεχνικής ηγεσίας.

Σίγουρα πρόκειται για μία αρκετά καλή λύση, αφού μιλάμε για έναν εργατικό προπονητή, που έχει “φρέσκες” ιδέες πάνω στο ποδόσφαιρο και παράλληλα πολλές φιλοδοξίες. Μοναδικό μειονέκτημα το γεγονός ότι μέχρι ώρας έχει επικεντρωθεί στο να προπονεί μικρές ηλικιακά ομάδες, με τα αποτελέσματα βέβαια να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Το topikonews ήρθε σε επαφή με τον Αχαγιώτη coach που μας μίλησε για τη νέα “περιπέτεια” της καριέρας του, αλλά φυσικά και για τον Αστέρα Τσουκαλείκων και τους στόχους του.

Ανέλαβες φέτος το πόστο του προπονητή του Αστέρα Τσουκαλείκων. Τι σε ώθησε σε αυτήν την απόφαση;

Άγγελος Κίκινας: « Ήθελα καιρό να αναλάβω μια ομάδα που θα μου δίνει τις προϋποθέσεις και τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορώ να δουλέψω και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Ο Αστέρας είναι νοικοκυρεμένο σωματείο που μου παρέχει όλα τα παραπάνω και νομίζω ότι έκανα την κατάλληλη επιλογή στην κατάλληλη στιγμή.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τον Αστέρα και παράλληλα ο πήχης για φέτος σε τι σημείο τίθεται;

Ά.Κ.: «Για να είμαι ειλικρινής όταν ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν η άνοδος. Όμως επειδή μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε υπολογίσει. Αρκετά παιδιά του βασικού κορμού είτε από επιλογή τους είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της ομάδας και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν όπως οι φυσικοί ηγέτες της ομάδας Κοτσα και Γραββανης.

Οπότε κοιτάξαμε να τους αντικαταστήσουμε γρήγορα με επιλογές προσεγμένες κυρίως στο να είναι καλοί χαρακτήρες και με όρεξη για ποδόσφαιρο. Έτσι αναπροσαρμόσαμε τους στόχους μας και βασικός στόχος της ομάδας και το τονίζω ξεκάθαρα είναι να μπορέσουμε να βρούμε χημεία μεταξύ μας, αφού πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ούτε άνοδος, ούτε πρωταθλήματα είναι στο μυαλό μας και το έχουν καταλάβει και τα παιδιά.»

 

Πως κρίνεις το επίπεδο της Β΄ κατηγορίας, βάσει των μεταγραφών που έγιναν. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα;

Ά.Κ.: «Έχουν γίνει πολλές δυνατές μεταγραφές φέτος στη β κατηγορία από πολλές ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Υπάρχουν και αρκετές ιστορικές ομάδες με ήδη δυνατά ρόστερ όποτε σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό.»

 

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος μετά το τέλος της νέας σεζόν και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και όσον αφορά τους στόχους της νέας σου ομάδας;

Ά.Κ.: «Κρίνω τον εαυτό μου και κρίνομαι από τους άλλους με βάση τη δουλεια που κάνω και από τα αποτελέσματα της. Άρα αν γίνουν αυτά που έχουμε θέσει ως στόχους και στο τέλος η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι μαζί μου, τότε θα είμαι ευχαριστημένος και εγώ.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα Ψηλαλώνια στο τελευταίο τους φιλικό αντιμετώπισαν το Σταροχώρι στο…
Cresta Posts Box by CP