Άγγελος Τσάμης: «Το πάθος μας έδωσε τη νίκη»

0

Ο Προμηθέας σημείωσε σπουδαία νίκη χτες το απόγευμα μέσα στην έδρα του Εθνικού Πειραιώς με 68-60 και «σπάζοντας» την έδρα των «μπλε» προκρίθηκε στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας το 3-2 στις νίκες. Πλέον θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο τον Φάρο εκτός έδρας και θέλει 3 διαδοχικές νίκες (2-0 στην κανονική διάρκεια ο Φάρος), για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1.

Ο Άγγελος Τσάμης ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του Μάκη Γιατρά, αφού πέτυχε 13 πόντους, «κατέβασε» 6 ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Μιλώντας στο topikonews.gr λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε τα εξής:

_ Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε με πολύ πάθος και ενέργεια. Κολλήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη ζώνη, αλλά ευτυχώς μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, σε επίθεση και άμυνα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Δώσαμε ψυχή τε σώματι και τα καταφέραμε.

_ Για την μάχη που ακολουθεί κόντρα στον Φάρο:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Φάρο και αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως είναι ένα παιχνίδι και θα πάμε πανέτοιμοι, για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και να παλέψουμε για τη νίκη.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την Κυριακή που μας πέρασε, ο ΑΟ Δύμης ’07 πραγματοποίησε…
Cresta Posts Box by CP