“Άλωσε” το “Γεντί Κουλέ” η Παναχαϊκή

0

Την 5η νίκη της σε 7 αγωνιστικές στην φετινή Football League απέσπασε η Παναχαϊκή μέσα στην έδρα του ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-1.

Ο Φωτάκης στο 5ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την πατρινή ομάδα, όντας ψύχραιμος από τα 11 βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Μωραίτης. Στο 49΄ο Φωτάκης γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής των Κρητικών και ο Μακρυδημήτρης με τακουνάκι διπλασίασε το προβάδισμα της Παναχαϊκής.

Στο 55΄ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στη συνέχεια και πήραν μεγάλο “διπλό”, παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Σπύρος Φουρλάνος, με άξιους συμπαραστάτες τους Γκίνο, Φωτάκη και Πολίμο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36’ λ.τ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46΄Λεαλ), Χαντί, Όγκμποε (61΄Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61’ Μπουτζίκος), Στεργίδης (80΄Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67΄Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα βρίθει από…
Cresta Posts Box by CP