Άναγέννηση Πατ.- Αχαϊκή  0-2: Έμεινε όρθια και συνεχίζει στην κορυφή

0

Η Αχαϊκή επικράτησε πιο δύσκολα από ότι καταδεικνύει το τελικό 2-0, με το οποίο πέρασε από τα Ζαρουχλέικα, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Αναγέννηση Πατρών, που αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας.

Στο 8’ ο Αγγελόπουλος άνοιξε το σκορ, αλλά στο 17’ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, με τον Δρακόπουλο να νικάει τον Γασπαρινάτο. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αγγελόπουλος σέντραρε και ο επερχόμενος Καρράς με δυνατή κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα των «κιτρινόμαυρων», σε καίριο χρονικό σημείο.

Στο 63΄αποβλήθηκε ο Αγγελόπουλος και στο 80’ ο Δημήτρης Χριστόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της Αχαϊκής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση (Λέσσης): Σπυρόπουλος, Δ. Χριστόπουλος, Φραγκουλάκης, Ζαφείρας, Βασιλόπουλος, Αδαμόπουλος, Γασπαρινάτος, Κουτούλας, Τζελέπης, Κουκής, Διαμαντόπουλος (57’ Μπαλαλάς)

Αχαϊκή  (Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Πετρόπουλος, Κωστής, Τσίμπιτσης (70’ Δενδρινός), Βαβάτσικος, Τσολόπουλος, Μαντάς (60’ Γεωργόπουλος), Καρράς, Αγγελόπουλος, Αποσκίτης (81’ Λιάκος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Απόλλων Αιγίου «τσίμπησε» πολύτιμο πόντο στο Ντα Λουζ της…
Cresta Posts Box by CP