Άρης Πατρών-Ατρόμητος Πατρών 0-0: MVP το “σκληρό” παιχνίδι

0

Στο 0-0 έμειναν Άρης Πατρών και Ατρόμητος Πατρών, δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Α’ κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στη δύναμη και δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Στο 20′ ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Φάνης Ζήσι και στο 35′ ο Μούτσα βρήκε δίχτυα, ωστόσο χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον αμυνόμενο Αθανασόπουλο.

Ο Άρης Πατρών αγνοεί την ήττα από την 2η αγωνιστική, ενώ για τον Ατρόμητο ήταν η πρώτη εκτός έδρας απώλεια, καθότι μακριά από τα Ζαρουχλέικα μετρούσε 4 νίκες.

ΑΡΗΣ ΠΑΤ. (Πλέγας): Σπυροπουλος, Βαλσαμής, Σαντίκου, Αθανασοπουλος, Σταυροπουλος, Χριστοπουλος (83′ Παπαθωμάς), Κριμπάς (45′ Αλποχωριτης), Σούφης, Ιωακειμίδης (75′ Μυλωνάς), Μούγγουλης, Νιάχος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤ. (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μολφέτας, Ασημακόπουλος, Ζήσι, Μανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Πόγκας), Γκότσης (43′ Μούζος), Λεγάτος, Τσάλτας (85′ Βαγγελάτος), Μούτσα

wayout-banner

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Διαγόρας Βραχνείκων σημείωσε χτες την 4η συναπτή νίκη του…
Cresta Posts Box by CP