Άρης Πατρών-Νίκη Προαστείου 2-2: Αδιάφορο μόνο στην βαθμολογία!

0

Άρης Πατρών και Νίκη Προαστείου συναντήθηκαν χθες στο “Ντα Λουζ” της Οβρυάς για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε ένα άκρως ποιοτικό ματς.

Η Νίκη προηγήθηκε δύο φορές και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε ισάριθμες φορές. Στο 17′ ο Σπηλιόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα των Νίκου Πατρώνη και Χάρη Ράντου με τον Σούφη να ισοφαρίζει στο 27′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νιάχου.

Στο 32′ ξανά ο Σπηλιόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους “κοκκινόμαυρους”, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Σταυρόπουλος, που “κρέμασε” με σέντρα σουτ από τα αριστερά τον Δημόπουλο στο 82ο λεπτό. Κορυφαίοι για τον Άρη ήταν οι Σταυρόπουλος, Νιάχος και Αθανασόπουλος, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Πολύδωρος, Δημόπουλος, Δήμας και Σπηλιόπουλος.

ΑΡΗΣ (Πλέγας): Αντωνόπουλος, Αθανασόπουλος, Σκιαδάς, Σαντίκου (63΄ Ιωακειμίδης), Σταυρόπουλος, Χριστόπουλος (46′ Σπηλιωτόπουλος), Σούφης, Κριμπάς, Αλποχωρίτης (66΄Μυλωνάς), Νιάχος, Αλεξόπουλος

ΝΙΚΗ (Ν.Πατρώνης-Ράντος): Δημόπουλος, Σμπόρας, Πολύδωρος, Σπηλιόπουλος (66′ Νταλαμάρας), Βετούλας, Λίλας, Χριστόπουλος, Παπαναγόπουλος, Αυγέρης, Μυστακόπουλος, Δήμας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χαίρετε φίλες και φίλοι του topikonews.gr. Πάμε να δούμε μία…
Cresta Posts Box by CP