Άρης Π.- Λέων Αλισσού 1-2: «Κλείδωσε» την παραμονή με σπουδαίο «διπλό»

0

Ο Λέων Αλισσού πέρασε νικηφόρα από το «Ντα Λουζ» της Οβρυάς, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Άρη Πατρών με 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την σωτηρία του, αφού εδραιώθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Τα «λιοντάρια» πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων, με «δράστες» του Μιχαλόπουλο (38’) και Σιδέρη (68’) και η ομάδα του Μάριου Καπετανάκη μείωσε στο 88’, με τον Λυμπέρη, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Την Τετάρτη ο Λέων Αλισσού υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνείκων στην εξ’ αναβολής συνάντηση της 20ης στροφής, ενώ ο Άρης δοκιμάζεται στα Ζαρουχλέικα κόντρα στον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Άρης (Καπετανάκης): Καραλής, Πανούσης, Δριμάλας, Αλποχωρίτης, Πανούσης, Σκιαδάς (76’ Σταυρόπουλος), Σπηλιωτόπουλος (67’ Νικολόπουλος), Ιωακειμίδης, Λάζαρης, Σούφης, Λυμπέρης

Λέων (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Σέρμπος, Καλιάμης, Λάτσης (86’ Χαλούλος), Τραχάνης, Λαζανάς, Γιαννακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Σιδέρης (76’ Χριστόπουλος), Αλεξόπουλος, Στουπάκης (70’ Κωνσταντινόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Εθνικός Σαγείκων προσέθεσε άλλους 3 πόντους στο ενεργητικό του,…
Cresta Posts Box by CP