Άρης Π.- Πήγασος Μπεγ. 1-1: Δίκαια μοιρασιά στο Ντα Λουζ

0

«Χ»άθηκε η νίκη στο Ντα Λουζ…

Άρης Πατρών και Πήγασος Μπεγουλακίου μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις με το τελικό 1-1 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να προηγούνται στο 10’, με πέναλτι του Βασίλη Σταυρόπουλου. Στην επανάληψη, ο Πήγασος ήλεγξε το ρυθμό και επέβαλε το παιχνίδι του, με τον Μάριο Μπαλάση να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 58’, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Η ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πήγασος έχει μαζέψει 7 πόντους και τα πηγαίνει περίφημα. Από τον Άρη δέσποσαν οι Σκιαδάς, Σταυρόπουλος, Κριμπάς και Ιωακειμίδης, ενώ από πλευράς Πήγασου τα πήγαν περίφημα οι Μπαλάσης, Γασπαρινάτος, Δ.Χριστόπουλος και Αρφαράς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Αρ. Πλέγας): Χιωτέλης, Σαντίκου, Σταυρόπουλος, Σκιαδάς, Βαλσαμής, Χριστόπουλος, Σούφης (60΄ Μυλωνάς), Νιάχος (75΄ λ.τ. Παπαθωμάς)Ιωακειμίδης, Κριμπάς, Παπαδόπουλος (46΄ Μούγκουλης)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Κ. Τσιπιανίτης): Tρίγκας, Χριστόπουλος Σ.(46′ Μπαλάσης) , Χριστόπουλος Δ., Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Αρφαράς, Γασπαρινάτος, Ρούντος(75′ Αυφαντής), Σταυρόπουλος, Τσίφας (33′ λ.τ. Ραμόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
2η σερί νίκη η Θύελλα Αιγίου… Η Θύελλα Αιγίου συνεχίζει…
Cresta Posts Box by CP