Άρωμα…Πρέμιερ Λιγκ στην Χαλανδρίτσα!

0

Ματσάρα έγινε στο γήπεδο της Χαλανδρίτσας με την τοπική Δόξα να αναδεικνύεται ισόπαλη με το Σταροχώρι με σκορ 4-4, θυμίζοντας έντονα την Πρέμιερ Λιγκ, σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να μην ήταν ο Γιώργος Αντωνακόπουλος, αφού σκόραρε και τα 4 τέρματα των φιλοξενούμενων. Αρχικά στο 2΄έκανε το 0-1, αλλά στο 8΄ ο Χριστόπουλος έφερε το ματς στα ίσια. Στο 22΄ ο Αντωνακόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Κουλογιάννη στο 23΄να ισοφαρίζει για δεύτερη φορά. Με 3-2 πήγε στα αποδυτήρια το Σταροχώρι και ο Αντωνακόπουλος είχε πετύχει χατ τρικ μέσα σε 31 λεπτά.

Στο 55΄ο Λογώνης ισοφάρισε για 3η φορά για την ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου και οι γηπεδούχοι έκαναν την επική ανατροπή στο 77΄, χάρη σε τέρμα του Χριστόπουλου. Τελικά ο ασταμάτητος Αντωνακόπουλος “χτύπησε” για 4η φορά στο ματς και στο 81΄χάρισε τον πολύτιμο πόντο στο Σταροχώρι, που παλεύει για την απευθείας παραμονή.

Η Δόξα έχασε έδαφος, όσον αφορά στην μάχη της ανόδου, αλλά παραμένει ζωντανή τουλάχιστον για την κατάληψη της 4ης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι συνθέσεις…

Δόξα Χαλ.: Π.Γεωργαντόπουλος, Κ.Καπογιαννόπουλος, Σταυρόπουλος (80΄Κ.Γεωργαντόπουλος), Βρόντος, Διαμαντόπουλος, Λογώνης, Σπανός, Ζαχαράτος, Κουλογιάννης, Χριστόπουλος (85΄Π.Καπογιαννόπουλος), Παπαδιονυσίου (44΄Μενύχτας)

Σταροχώρι: Διαμαντόπουλος, Τσάκας (46΄ Κονταλης), Κουφός, Κωνσταντακόπουλος Γ., Αντωνακόπουλος Γ., Παλούμπης, Κωνσταντακόπουλος Χ., Παντελης, Σωτηρακόπουλος (15΄Μητρόπουλος), Αντωνακόπουλος Σ., Αντωνακόπουλος Γ. (89΄Κατσαίτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η διοίκηση του Ατρόμητου Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο…
Cresta Posts Box by CP