Έκκληση βοήθειας και στήριξη στην Ντένια

0

Μπορεί το www.topikonews.gr να σας ενημερώνει για τα αθλητικά τεκταινόμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Αχαϊας, όμως πάνω από όλα έρχεται η υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο.

Σήμερα θα αναφέρουμε μία δυσάρεστη είδηση, που αφορά την Ντένια Παράσχη, την κοπέλα από την Ζάκυνθο, που διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και γίνεται σοβαρή και εκτεταμένη προσπάθεια, έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό των 800.000 ευρώ, προκειμένου να θεραπευτεί με τα καλύτερα δυνατά μέσα.

Όλοι επιβάλλεται να βοηθήσουμε την 28χρονη κοπέλα, που είναι γεμάτη με όρεξη και όνειρα για την ζωή. Ο καθένας με ότι και όπως μπορεί. Το καθετί μετράει και στο τέλος όλα θα είναι ρόδινα για την Ντένια.

Για να ενημερωθείτε με περαιτέρω στοιχεία μπείτε στη σελίδα του facebook, όπου αναγράφεται και ο λογαριασμός, όπου μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά:

https://www.facebook.com/%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B7-%CE%88%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-101509243571169/?fref=ts

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 17η στροφή στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP