Έκλεισε στο Διαγόρα ο Αναγνώστου (δηλώσεις)

0

Ο Νάσος Αναγνώστου, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ατρόμητου Πατρών θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Διαγόρα Βραχνείκων, που τόνωσε το νευραλγικό χώρο του κέντρου, με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο επιθετικός μέσος των «μωβ» έκανε δηλώσεις στο topikonews.gr για το λόγο που επέλεξε τον Διαγόρα, αλλά ευχαρίστησε και τον Ατρόμητο Πατρών, από τον οποίο αποχωρεί σαν φίλος.

Συνοπτικά τα όσα μας είπε: «Διάλεξα να συνεχίσω στον Διαγόρα, γιατί το σκεπτικό της ομάδας μου άρεσε πολύ. Δεν θέλει απλά να πρωταγωνιστήσει, αλλά θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω σε πολλούς τομείς. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ατρόμητο για όλες τις στιγμές που έζησα στο σύλλογο. Τεχνικό τιμ, συμπαίκτες και διοίκηση ήταν άψογοι. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, που σε κάθε παιχνίδι ήταν δίπλα και μας βοήθησε, ιδιαίτερα στην καλή πορεία που κάναμε τη φετινή χρονιά.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γλαύκος διατηρήθηκε στην Γ' Εθνική, αφού κατάφερε να κερδίσει…
Cresta Posts Box by CP