Ένας στο ζενίθ και ένας στο ναδίρ

0

 

Τα γκολ: 28’ Τσιάτο, 74’ Μούτσα/ 63’ Γκοτσόπουλος

Ο Ατρόμητος Πατρών πέτυχε την 7η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Θύελλα Πατρών, η οποία αγνοεί την λέξη νίκη εδώ και 4 σερί αγωνιστικές. Οι «πορτοκαλί» επικράτησαν των «κυανόλευκων» με 2-1 και αναρριχήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους.

Η Θύελλα διαμαρτύρεται στο πρώτο γκολ για φάουλ πάνω στον Τζουραμάνη, ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα με τους Μούτσα και Τσιάτο και υπήρξε επαφή με τον έμπειρο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τσιάτο, Παπαγεωργίου και Μούτσα

FOU_8229

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.: Σουτζόγλου, Μανθόπουλος, Ζίσι, Ασημακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρουγκάλας, Παπαγεωργίου, Τσάλτας (60’ Κωνστάντιος), Τσιάτο, Γκότσης (80’ Γρουζής), Μούτσα (90’ Μολφέτας)

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Τζουραμάνης, Ιωάννου, Ρατσιάτος (72’ Ρούντος), Γιαννόπουλος, Νταγιούκλας (46’ Παπαδόπουλος), Αρφαράς, Δεληγιαννάκης, Βλασόπουλος, Κουνάβης (82’ Θεοδωρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Μαρκόπουλος

Atromitos_Thyella_1 Atromitos_Thyella_2 Atromitos_Thyella_3 Atromitos_Thyella_4 Atromitos_Thyella_5 Atromitos_Thyella_6

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ευγένιος Βγενόπουλος, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας του…
Cresta Posts Box by CP