Έτσι έζησε τα επεισόδια ο Γιάννης Γιαννόπουλος του Απόλλωνα Εγλυκάδας

0

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος του Απόλλωνα Εγλυκάδας ήταν ένας εκ των άτυχων από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρησης της ομάδας του με τον Αετό Ρίου και παραμένουν ακόμα νωπά.

Ο έμπειρος αμυντικός και ένα από τα καλύτερα παιδιά των γηπέδων του ερασιτεχνικού της Αχαϊας λίγο έλειψε να “χάσει” το μάτι του από χτύπημα που δέχθηκε και εξιστορεί πως έζησε τα δυσάρεστα γεγονότα στο “Κ.Ζάρρας”:

«Δυστυχώς το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν θέλει να βλέπει τέτοιο ποδόσφαιρο, αλλά όσοι βρέθηκαν στο Σαραβάλι είδαν πέντε έξι χούλιγκαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας δολοφονική επίθεση πρώτα στον συμπαίκτη μου Βαγγέλη Κώστα, που τον χτυπούσαν ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, αφού είχε δεχθεί μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και στο αυτί. Στη συνέχεια προσπάθησαν να απωθήσω τον συγκεκριμένο χούλιγκαν και δέχθηκα επίθεση με μεταλλικό αντικείμενο κάτω από το μάτι, με συνέπεια να μου την «πέσουν», χτυπώντας με στο κεφάλι και στο κορμί, ορισμένοι παίκτες και ο βοηθός προπονητή. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μεταφερθούμε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Λυπάμαι για όσα έγιναν και αυτό που βίωσα μπορεί να γίνει λόγος, για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να παίζω και εγώ και οι συμπαίκτες μου αντρίκεια και ποτέ δεν κάνουμε χάρες σε κανέναν. Είμαστε μάγκες και ποτέ μας δεν χτυπήσαμε αντίπαλο παίκτη, ούτε κατά λάθος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Αετού Ρίου που ενδιαφέρθηκε για την υγεία μας και μας τηλεφώνησε ο ίδιος, αλλά και στον Ζακυνθινό τον ποδοσφαιριστή του Αετού Ρίου. Αν δεν ήταν αυτός μπορεί να είχαμε και χειρότερα.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το πρακτορείο ΟΠΑΠ των Γ.Τσιντώνη και Ι.Ντούκα   (Ακρωτηρίου 226-Πάτρα) δίνει τις προβλέψεις του…
Cresta Posts Box by CP