Α΄ΕΠΣΑ: Οι προβλέψεις της 5ης στροφής

0

Συνεχίζεται σήμερα στις 16:00 η 5η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ματς Πανμοβριακός-Αναγέννηση και Θύελλα Πατρών- Εθνικός Σαγείκων.

Πάμε να αναλύσουμε τις 8 αναμετρήσεις και να εκτιμήσουμε την έκβαση των αποτελεσμάτων, όπως κάθε εβδομάδα μέσω του topikonews:

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ  (Ριόλου- Παπαδόπουλος- 1Χ): Ντέρμπι κορυφής, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς και έχουν πιάσει κορυφή. Η δύναμη της έδρας δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Πανμοβριακό, ωστόσο η Αναγέννηση είναι σκληροτράχηλη και μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  (“Φ.Αραβαντινός”-Παππάς- Χ): Από μεγάλη νίκη στο Μαζαράκι με τον Λέοντα Αλισσού προέρχεται η Θύελλα Πατρών, αήττητος παραμένει ο Εθνικός με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αναμένεται “κλειστό” παιχνίδι, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο και πιστεύω πως η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  (“Θ.Χρυσανθόπουλος”- Σαφαρίκας- 1): Θέλει το “τρίποντο” ο Κεραυνός, για να εισέλθει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και είναι φαβορί κόντρα στην Θύελλα Αιγίου, που παίζει ανοιχτά και με ενθουσιασμό, αλλά σήμερα δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ  (Λιμνοχωρίου- Φωκάς- 12): Αμφίρροπη μάχη στο Λιμνοχώρι. Το Λιμνοχώρι προέρχεται από παλικαρίσιο βαθμό στο Σαραβάλι με τον Πήγασο και ο Δαβουρλής ήταν μαχητικός στα Ζαρουχλέικα, αλλά υπέστη ήττα με 3-2 από την Αναγέννηση. Αμφότεροι θέλουν θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω πως δύσκολα θα δούμε ισοπαλία στο συγκεκριμένο γήπεδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ζαρουχλείκων- Καλύβας- 1): Ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη ο Ατρόμητος, αφού στην έδρα του έχει το απόλυτο κόντρα σε Κεραυνό και Θύελλα Πατρών και προέρχεται από ήττα με τον Φωστήρα Οβρυάς. Ο Άρης πάντα είναι επικίνδυνος και παλεύει σε κάθε ματς, αλλά σήμερα θα “λυγίσει”, παρότι είναι βέβαιο ότι θα σταθεί υψηλό εμπόδιο για τους “πορτοκαλί”.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ  (Παραλίας- Ανδριανός- Χ2): Αμφίρροπο παιχνίδι στην Παραλία με την τοπική Δόξα να “καίγεται” για βαθμούς, όντας τελευταία στην βαθμολογία με 2 ισοπαλίες. Από την άλλη, ο Πήγασος παραμένει αήττητος μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Λέοντα Αλισσού και δείχνει σε καλή κατάσταση. Το Χ2 καλύπτει πλήρως τις συνθήκες της αναμέτρησης.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ  (Άνω Αλισσού- Οικονόμου- 1Χ): Επιστρέφει στην φυσική έδρα του ο Λέων Αλισσού και φιλοξενεί τον Φωστήρα, που έκανε σεφτέ στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο. Αρκετές απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι, κάποια προβλήματα και οι φιλοξενούμενοι. Άλλο ένα ματς που “κρύβει” ισοπαλία και αν “ανοίξει” ίσως η πλάστιγγα γείρει προς τα “λιοντάρια”.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  (Προαστείου- Τζαγκαράκης- 1): Τυπικά γηπεδούχος ο Αετός, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το ίδιο γήπεδο. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι “κιτρινόμαυροι” και θα ποντάρω σε αυτό το δεδομένο, παρότι η Νίκη είναι απρόβλεπτη και δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Διανύσαμε ήδη τις 2 πρώτες αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία…
Cresta Posts Box by CP