Α΄ΕΠΣΑ: Οι προβλέψεις για τα πλέι οφ (1η) και τα πλέι άουτ (2η)

0
Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία, ενώ ανοίγει η αυλαία στην 2η στροφή των πλέι άουτ και το www.topikonews.gr σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις για τις αναμετρήσεις και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για πλέι οφ (1η) και πλέι άουτ (2η):

Σάββατο 16/3 (16:00)

ΑΠΣ Πάτραι – Δόξα Παραλίας  (Ρίου-Παπαδόπουλος): Το Πάτραι μπαίνει από θέση ισχύος στα πλέι οφ και θέλει μόνο νίκη, για να εισέλθει με το «δεξί» στα μπαράζ. Η Δόξα Παραλίας θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό, χωρίς άγχος και αυτό την κάνει επικίνδυνη. 1.

Αετός Πατρών- Θύελλα Πατρών  (Αγυιάς- Παπαδόπουλος): Δοκιμασία στην πρεμιέρα για την Θύελλα Πατρών, που είναι το φαβορί για το «τρίποντο’, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικό και σκληροτράχηλο σύνολο. Χ2.

Άρης Πατρών – Αχαϊκή  (Ντα Λουζ- Μσκρυπόδης): Η Αχαϊκή έρχεται φουριόζα από την κανονική περίοδο και στοχεύει αμιγώς στην άνοδο. Ο Άρης Πατρών στην έδρα του είναι δυνατός και θα βάλει δύσκολα στα «καναρίνια». 12.

Κεραυνός Α.Β.- Ατρόμητος Πατρών («Θ.Χρυσανθόπουλος»- Καδδάς): Ντέρμπι της 1ης στροφής με ισάξιες ομάδες, που θα τα δώσουν όλα για τίτλο και άνοδο. Στο +1 οι γηπεδούχοι από τους «πορτοκαλί» και αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Χ.

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (2η Αγωνιστική)

Σάββατο 16/3  (16:00)

Αναγέννηση Πατρών- Αναγέννηση Ψαθόπυργου  (Ζαρουχλείκων-Ανδριανός): Με ισοπαλία ξεκίνησαν στην πρεμιέρα και πλέον θέλουν νίκη, για να αναθαρρήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κομβικό παιχνίδι για αμφότερους, που θα κριθεί λογικά στο νήμα. 1Χ.

Εθνικός Σαγείκων- Θύελλα Αιγίου (Σαγείκων- Πετρόπουλος): Ο Εθνικός το πάλεψε στην έδρα του Φοίνικα Ζήριας, αλλά έχασε με 2-1, ενώ η Θύελλα «λύγισε» στο Αίγιο από τα Τσουκαλέικα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στη νίκη. 2.

Αστέρας Τσουκαλείκων- Δαβουρλής  (Βραχνείκων-Καλύβας): Ο Αστέρας πήρε «2» στο Αίγιο από την Θύελλα και ουσιαστικά αγκάλιασε την παραμονή. Ο Δαβουρλής με νίκη θα θέσει τις βάσεις για την «σωτηρία», αλλά το παιχνίδι είναι δύσκολο. 1Χ.

Πήγασος Μπεγ.- Ζαβλάνι/Αίας («Κ.Ζάρρας»-Τζαγκαράκης): Αμφίρροπο ζευγάρι και αμφότεροι «καίγονται» για τους 3 πόντους. Οι γηπεδούχοι νίκησαν εκτός του Δρέπανο στην πρεμιέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθμό από τον Δία. Θα έχουμε νικητή και η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. 12.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3  (16:00)

Δίας- Νίκη Προαστίου (13:00-«Κ.Ζάρρας»-Καδδάς): Ο Δίας έμεινε στο 0-0 με το Ζαβλάνι/Αίας και η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αναγέννηση Πατρών. Στόχος αμφότερων είναι το «τρίποντο», που θα είναι ένα άλμα προς την παραμονή. 1Χ.

Α.Ε. Πάτρα 2005- Δρέπανο  («Κ.Ζάρρας»- Φωκάς): Με ήττα ξεκίνησε το Δρέπανο και θέλει να βγάλει αντίδραση, αφού με νέα αποτυχία θα μπλέξει για τα καλά. Η Α.Ε. Πάτρα επέστρεψε από το 0-2 με τον Δαβουρλή και απέσπασε «χρυσό» πόντο στο τελικό 2-2. Έχει πολύ ισοπαλία το εν λόγω ματς και δύσκολα θα ρισκάρουν οι Γιάννης Βογιατζής και Βασίλης Φίλιππας. Χ.

Δόξα Χαλανδρίτσας – Φοίνικας/Ζήρια  (Χαλανδρίτσας- Καλύβας): Ομάδα έδρας η Δόξα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον εν λόγω παράγοντα. Χάνει από τη δυναμική του μακριά από το «σπίτι» του ο Φοίνικας, που δεν θα «χαλαστεί» με ισοπαλία. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 6 αναμετρήσεις κύλησε χθες η 21η στροφή της Α2…
Cresta Posts Box by CP