Α΄ΕΠΣΑ (2η): Οι πρωταγωνιστές στα ματς του Σαββάτου

0
Με 8 αναμετρήσεις ξεκίνησε χθες η 2η στροφή της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και σήμερα απομένουν ακόμα 3 παιχνίδια, για να πέσει η αυλαία.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες αντιστάθηκαν, οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τα γκολ δεν έλειψαν, όπως και οι MVP, αφού κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές από τις χθεσινές μάχες μέσω του www.topikonews.gr:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Αντώνης Κασπίρης μέσα σε διάστημα 6 λεπτών πέτυχε δύο όμορφα γκολ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Αναγέννηση Πατρών, που προηγήθηκε μέσα στην έδρα της Δόξας Παραλίας και εν τέλει απέδρασε με τη νίκη (3-2).

Ο Γιάννης Σκεπετάρης οδήγησε την Θύελλα Πατρών στο απόλυτο, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Σάκη Πεφάνη, που πέρασε αλώβητη από τα Σαγέικα. 2ο γκολ για το νεαρό παίκτη, που μπήκε με φόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Δίας να πήρε την πρώτη ιστορική νίκη σε επίπεδο Α΄ΕΠΣΑ, αλλά στο αγγλικό παιχνίδι (4-3) του Κ.Ζάρρας, ο Δημήτρης Γελάσιος σκόραρε 2 υπέροχα γκολ για τον Πήγασο, αν και δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Μπεγουλακίου.

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Το γκολ του Παναγιώτη Καραχανίδη ήταν αρκετό στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, που έκανε σεφτέ στις νίκες και μάλιστα στο ντέρμπι με τον Αετό Πατρών. Ο έμπειρος παίκτης σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του και γενικότερα είχε καλή παρουσία.

Το Πάτραι σκόνταψε αλλά το Ζαβλάνι/Αίας πήρε σπουδαίο βαθμό και έδειξε σκληροτράχηλο. Ο Κώστας Αγοράκης όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και αποσόβησε αρκετούς κινδύνους και επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι γηπεδούχοι.

Ο Γιάννης Λυμπέρης “χτύπησε” στο 89΄ και ο Άρης έκανε το 2Χ2 απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθόπυργου. Άνοιξε λογαριασμό ο πολύπειρος επιθετικός και μάλιστα με “χρυσό” τέρμα.

Γκολάρα έβαλε ο Κώστας Αρβανίτης και η Θύελλα Αιγίου πήρε την πρώτη νίκη της κόντρα στην Α.Ε. Δρέπανου. Και φέτος ο ταλαντούχος μέσος θα κάνει την διαφορά για το ούτως ή άλλως ποιοτικό σύνολο της Αιγιαλείας.

Το τελικό 2-2 της Νίκης Προαστείου με τον Δαβουρλή είχε πολλούς αθλητές, που δέσποσαν με την απόδοση τους, αλλά ο Γιώργος Ζαφειράκης των φιλοξενούμενων του Δ.Ράπτη έκανε μεστή εμφάνιση και βοήθησε σημαντικά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τις σημερινές προτάσεις…
Cresta Posts Box by CP