Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων (24η αγωνιστική)

0

Πέρασε και η 24η στροφή στο φετινό εξαιρετικό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και το topikonews σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της εβδομάδας από τις 8 αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Πανμοβριακός- Ατρόμητος Π. 3-1: Ο Θανάσης Παπουτσής σκόραρε εις διπλούν, όταν το παιχνίδι ήταν 1-1 και οι “κοκκινόμαυροι” επέστρεψαν στις νίκες, διατηρώντας τα ηνία στην κορυφή. 20 γκολ συνολικά για τον έμπειρο σέντερ φορ.

Αετός Π.- Λιμνοχώρι  2-0: Το Λιμνοχώρι έβαλε δύσκολα στον Αετό Πατρών, αλλά ο Ανδρέας Μαντάς έλυσε τον γόρδιο δεσμό στην άμυνα των φιλοξενούμενων στο 75′ και έφτασε τα 13 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Αναγέννηση Π.- Εθνικός Σαγ.  3-0: Γενικότερα όλοι οι παίκτες της Αναγέννησης Πατρών βρέθηκαν σε καλή ημέρα, αλλά ο Νίκος Ιωάννου έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και άνοιξε και τον “χορό” των γκολ, με πέναλτι.

Κεραυνός Α.Β.- Θύελλα Π. 2-2: Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ανδρέας Λαζανάς σκόραρε 2 φορές από τα 11 βήματα και οι “κυανόλευκοι” επέστρεψαν από το 2-0, αποσπώντας σημαντικό πόντο στην μάχη που δίνουν για είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Θύελλα Αιγίου- Νίκη Προαστείου  0-1: Ο Αντώνης Σαρρής εκμεταλλεύτηκε το 1ο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Νίκης, μετά από 24 αγωνιστικές και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο. Έτσι η ομάδα των Ν.Πατρώνη και Ράντου παρέμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση των μπαράζ.

Δόξα Παρ.- Φωστήρας Οβρυάς  2-0: Με δύο γκολ του μόνιμου σκόρερ της Δόξας Παραλίας, Νίκου Σταυριανόπουλου, η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου αποσπάστηκε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δαβουρλής- Λέων Αλισσού  1-0: Ο Ατίλιο Λιμάτσι στο 27΄έκρινε την αναμέτρηση και ο Δαβουρλής πανηγύρισε μία νίκη-χρυσάφι, που ενδέχεται να του φανεί ευεργετική, αν και η μάχη για την σωτηρία ενδέχεται να κριθεί μέχρι το φινάλε.

Πήγασος Μπεγ.- Άρης Π.  2-2: Ο Χαράλαμπος Νιάχος “χτύπησε” στο 92΄ και οι “βυσσινί” έμειναν όρθιοι, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας, που τους διατηρεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αφιέρωσε τον γκολ στον πατέρα του, που έφυγε από την ζωή σε μία ομολογουμένως συγκινητική στιγμή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Απολλωνιάδα και Παναχαϊκή πήραν τα ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της…
Cresta Posts Box by CP