Α΄ΕΠΣΑ: Οι 10 κορυφαίοι σε πλέι οφ (3η) και πλέι άουτ (4η)

0
Ολοκληρώθηκε η 3η στροφή των πλέι οφ και η 4η των πλέι άουτ στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία και το topikonews.gr παρουσιάζει τους 10 πρωταγωνιστές του σαββατοκύριακου που μας άφησε.

Τάσος Ηλιόπουλος (Θύελλα Πατρών): Το νικητήριο γκολ του στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΑΠΣ Πάτραι μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» για τον τίτλο. Γενικότερα είχε εξαιρετική παρουσία και η άμυνα των γηπεδούχων τον αισθάνθηκε.

Νίκος Γραμματικόπουλος (Αχαϊκή): Ο Γραμματικόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα και «κλείδωσε» τη νίκη της Αχαϊκής με τον Κεραυνό εκτός έδρας. Παράλληλα έφτασε τα 4 τέρματα στα πλέι οφ και αποδεικνύεται «λίρα εκατό».

Μάριος Σπυρόπουλος (Δόξα Παραλίας): Πέτυχε το 3ο και τελευταίο τέρμα της Δόξας στο «2» με τον Αετό Πατρών και γενικότερα το πρόσημο της εμφάνισης του ήταν θετικό.

Ηλίας Λαλιώτης (Φοίνικας/Ζήρια): Το γκολ του στο 95΄έδωσε τη νίκη στο θρίλερ με την Αναγέννηση Πατρών και δίνει πολλές ελπίδες στους Αιγιώτες για την παραμονή.

Ηλίας Κουλογιάννης (Δόξα Χαλανδρίτσας): Πέτυχε 2 γκολ και η νίκη της ομάδας του ήταν καθοριστική με 3-1 επί της Θύελλας Αιγίου, ενώ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Γιάννης Αυγέρης (Νίκη Προαστίου): Σκόραρε 2 τέρματα, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων και ήταν καθοριστικός στο «2» με τον Πήγασο.

Κώστας Σμπόρας (Νίκη Προαστίου): Μαζί με τον Αυγέρη έκαναν πάρτι στην άμυνα του Πήγασου και σκόραραν αμφότεροι εις διπλούν, με εξαιρετική εμφάνιση.

Γιώργος Σολωμός (Αστέρας Τσουκαλείκων): Κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και κόντρα στο Δρέπανο ανέτρεψε το 0-1 με 2 προσωπικά τέρματα, προσθέτοντας ακόμα μία μεστή εμφάνιση.

Θωμάς Παπαθανάσης (Α.Ε. Πάτρα 2005): Με χατ τρικ στο δεύτερο μέρος εις βάρος του Ζαβλανίου/Αίαντα αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της 4ης στροφής.

Νίκος Παλούκης (Αναγέννηση Ψαθόπ): Σκόραρε και ισοφάρισε άμεσα το τέρμα του Καραϊσκου, με την Αναγέννηση να συνεχίζει στα πλέι άουτ αήττητη με 2-2-0.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 23η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP