Α΄ΕΠΣΑ: Ο απόηχος και οι MVP στους 2 ομίλους (1η αγωνιστική)

0
Ολοκληρώθηκε ο 2ος όμιλος και μένει στον 1ο όμιλο της Α΄κατηγορίας, το ματς της Τετάρτης (Πανμοβριακός-Ατρόμητος Π.), για να πέσει οριστικά η αυλαία στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Το topikonews.gr περνάει από “κόσκινο” την πρεμιέρα στους 2 ομίλους και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Μάριος Σπυρόπουλος (Δόξα Παρ.): Πέτυχε 2 γκολ το δεύτερο που έκανε το 1-3 με τον Αχαιό ήταν ένα εξαιρετικό φάουλ και ήταν καθοριστικός στο 4-2 επί των “μπλε” από το Σαραβάλι.

16 γκολ σε 5 παιχνίδια

Το στατιστικό: Κανένας άσσος σε 5 ματς (2 Χ και 3 διπλά)

Το Ματς: Δόξα Χαλανδρ.- Λιμνοχώρι 1-2:  Χωρίς προπονητή, αλλά με περίσσια ψυχή και αποφασισμένο για το “2” παρουσιάστηκε το Λιμνοχώρι και με 2 γκολ του Κουκή μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα.

3 πέναλτι καταλογίστηκαν (Αχαϊκή, Πήγασος, Αναγέννηση Π.) αλλά μόνο η Αχαϊκή πήρε τη νίκη.

2 αποβολές είχε η πρεμιέρα με Τσίτσαρη (Δόξα Παρ.) και Δ.Φραγκούλια (Αχαϊκή)

5 ποδοσφαιριστές σκόραραν στο ντεμπούτο με τη νέα ομάδα τους Αναγνωστόπουλος (Αχαϊκή), Μπακάλης (Αχαϊκή), Γκλαβάς (Αχαιός Σαρ.), Σπυρόπουλος (Δόξα Παρ.), Ζησιμόπουλος (Δίας).

4 παίκτες σκόραραν από 2 γκολ Σταυριανόπουλος (Δόξα Παρ.), Σπυρόπουλος (Δόξα Παρ.), Μπακάλης (Αχαϊκή), Κουκής (Λιμνοχώρι).

Τσολόπουλος σε Πάτρα 2005 και Ξυπολιάς με Ορφανίδη σε Δία έκαναν ντεμπούτο στον πάγκο με τις νέες ομάδες τους. Ο “Τσολο” ηττήθηκε, ενώ το τεχνικό δίδυμο του Δία έφερε πολύτιμο “Χ” με την Αναγέννηση.

Το Πάτρα 2005 δεν βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Σταύρος Τσάτο (Κεραυνός Αγ. Βασιλ.): Κορυφαίος στον αγωνιστικό χώρο της Ακράτας, πέτυχε χατ τρικ και χάρισε σπουδαία νίκη στον Κεραυνό επί της Αιγείρας/Ακράτας με το ευρύ 4-1.

21 γκολ σε 6 παιχνίδια

Το στατιστικό: Οι μισές ομάδες (3 στις 6) απέδρασαν με “2” (Αετός Πατρών, Κεραυνός, Νίκη Πρ.)

Το ματς: Δαβουρλής- Νίκη Προαστίου 1-3: Δύο ομάδες με μπόλικο ταλέντο, ωστόσο η Νίκη μπήκε με μαχητικότητα στην πρεμιέρα και επιβλήθηκε σχετικά εύκολα, καθότι προηγήθηκε με 3-0.

4 πέναλτι καταλογίστηκαν (Αετός Πατρών πήρε 2, Θύελλα Αιγίου, Καλάβρυτα) αλλά μόνο ο Αετός πανηγύρισε ‘τρίποντο”.

2 αποβολές είχαμε για Ηρακλή Πατρών (Ζ.Νιάχος) και Θύελλα Αιγίου (Σπηιωτόπουλος)

5 ποδοσφαιριστές βρήκαν δίχτυα στο ντεμπούτο με τη νέα ομάδα τους: Γκάτσης (Παναιγιάλειος), Αγριμάκης (ΑΠΣ Πάτραι), Ξύδης (Νίκη Πρ.), Καυγάς (Αιγείρα/Ακράτα), Παναγόπουλος (Άρης Πατρων)

Λυμπέρης (Αετός Π.) και Τσάτο (Κεραυνός) πέτυχαν χατ τρικ, ενώ Αναγνώστου (ΑΠΣ Πάτραι), Γκάτσης (Παναιγιάλειος), σημείωσαν 2 γκολ.

Τρεις προπονητές ντεμπούταραν σε πάγκους: Βογιατζής (ισοπαλία με Άρη), Λεγάτος (ήττα με ΑΠΟ Αρόης) και Τσίκας (νίκη με Πάτραι).

Ηρακλής Π. και ΑΠΟ Αρόης δεν βρήκαν δίχτυα στην 1η στροφή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μπορεί ο αείμνηστος πατέρας τους Παναγιώτης Νιάχος να είχε συνδέσει…
Cresta Posts Box by CP