Α΄ ΕΠΣΑ: Το top10 των φετινών μεταγραφών

0

Αρκετές κινήσεις έχουν γίνει ως ώρας στην εαρινή μεταγραφική περίοδο και όσον αφορά στην πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της Αχαϊας.

Το topikonews.gr τσεκάρει τα δεδομένα και τις προσθήκες των 16 “μονομάχων” και σας παρουσιάζει τις 10 πιο εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Νούμερο 10: Ανδρέας Τσάκωνας (ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ): Κίνηση ματ έκανε στον “1” ο Λέων Αλισσού με την απόκτηση του γερόλυκου, Ανδρέα Τσάκωνα. Ο Τσάκωνας αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολποστ και οι “πορτοκαλί” πραγματοποίησαν εξαιρετική επιλογή.

Νούμερο 9: Σπύρος Αθανασόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Πέρυσι “μάτωσε” τα αντίπαλα δίχτυα με την φανέλα του Φωστήρα Οβρυάς και τον οδήγησε στην άνοδο στην Α΄κατηγορία. Φέτος θα προσπαθήσει να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του, με τον Ατρόμητο να προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην επίθεσή του.

Νούμερο 8: Δημήτρης Παπαστεργίου (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Παπαστεργίου, που συγκαταλέγεται στα καλύτερα στόπερ της ερχόμενης Α΄ΕΠΣΑ. Διακρίνεται για τον δυναμισμό και τις καλές τοποθετήσεις του και προσδίδει σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας του Σάκη Πεφάνη.

Νούμερο 7: Νίκος Σουρανης (ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ): Ελπιδοφόρα κίνηση για την Θύελλα Πατρών, με τον ταλαντούχο παίκτη, που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αγωνίστηκε πέρυσι στην Α.Ε. Πάτρα 2005 και οι “ερυθρόλευκοι” τον παραχωρούν δανεικό για 1 χρόνο στην ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου.

Νούμερο 6: Θόδωρος Κανελλόπουλος  (ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Ο έμπειρος και μαχητικός κεντρικός αμυντικός κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με τον Διαγόρα και έρχεται στον Αετό, για να ηγηθεί της άμυνας των “κιτρινόμαυρων”. Πολύ δυνατή μεταγραφή, που δυναμώνει ουσιαστικά την οπισθοφυλακή των νεοφώτιστων.

Νούμερο 5: Θανάσης Φωτόπουλος  (ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ): Ο Πανμοβριακός κράτησε τον βασικό κορμό του και προέβη σε προσθετικές “πινελιές”, για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Μία από αυτές ήταν και η μεταγραφή του Θανάση Φωτόπουλο από την Δόξα Παραλίας, που ανεβάζει επίπεδο τους “κοκκινόμαυρους”.

Νούμερο 4: Κώστας Βαβάτσικος (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ): Η Αναγέννηση Πατρών προσέθεσε στο ρόστερ της αρκετούς καλούς παίκτες, ωστόσο η μεταγραφή του Βαβάτσικου ξεχώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο. Ποιοτικός μέσος με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες αναμένεται να δώσει πνοή στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Λαδόπουλου.

Νούμερο 3:  Νίκος Αποσκίτης (ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Πολύτιμη προσθήκη για την επιθετική γραμμή του Αετού Πατρών. Πέρυσι ήταν εξαιρετικός με την φανέλα του Διαγόρα και πανηγύρισε το πρωτάθλημα. Θα αποτελέσει το “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας του Ανδρέα Ανδρούτσου.

Νούμερο 2:  Βασίλης Μπινιέρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Άλλος ένας πρωταθλητής με τον Διαγόρα Βραχνείκων θα αγωνίζεται φέτος στην Α΄κατηγορία. Ο Μπινιέρης θεωρείται από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι και αυτό είναι ευνόητο, κρίνοντας από την ποιότητα και την εμπειρία του.

Νούμερο 1: Ανδρέας Μαντάς (ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ): Ο Μαντάς τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση μία διετία στον Λέοντα Αλισσού, αγωνιζόταν σε ομάδες Β΄και Γ΄Εθνικής, ωστόσο ο Αετός Πατρών κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Η πιο εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μία τριάδα για το Γιουρόπα Λιγκ έχει "σταμπάρει" η συντακτική…
Cresta Posts Box by CP