Αίολος Αγυιάς- Δύμη 63-55 *Δηλώσεις Ανδρέα Παπαδημητρίου

0

Ο Αίολος Αγυιάς επικράτησε επί της Δύμης με 63-55 και επανήλθε στις νίκες, μετά από την ήττα στην Ζάκυνθο από την ΑΓΕΖ.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και η πιο έμπειρη ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου επικράτησε στις λεπτομέρειες επί της νεοφώτιστης Δύμης, που ήταν ανταγωνιστική, ωστόσο αρκέστηκε στις εντυπώσεις και παραμένει στην 1 νίκη, μετά από 5 αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 32-29, 49-46, 63-55

ΑΙΟΛΟΣ (Παπαδημητρίου): Αζαρίας 15(3), Παναγόπουλος 11, Στεφανίδης 4, Αρχιμανδρίτης 4, Καποτάς 5(1), Γιωτόπουλος 13, Σουλιώτης 11, Σαβ. Ματαρας, Κ.Ματαρας, Στ. Ματαρας, Κουρούκλης, Χρυσανθόπουλος

ΔΥΜΗ (Παναγιωταρόπουλος-Αλεξόπουλος): Βλάχος 4, Παλισίδης 13(3), Χρυσανθακόπουλος 15(1), Μαντάς 10(2), Πανίτσας 6, Κεπενός 5(1), Δαλαμαρίνης 2, Κολλιόπουλος, Σοφιανός, Ζαννης, Στεφανόπουλος

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παπαδημητρίου με τη λήξη του αγώνα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μου, γιατί κερδίζουν παρά τις μόνιμες απουσίες (Χατζηκάλφας, Σκροπολίθας, Σπυριδωνίδης) και την έλλειψη της φυσικής μας έδρας. Θέλω τόσο εγώ όσο και η διοίκηση της ομάδας να ευχαριστήσουμε την διοικούσα επιτροπή του γηπέδου της Αλεξιώτισσας.
Ειδικότερα τον κύριο Μοίραλη για την φιλοξενία και τον φροντιστή κύριο Μισσο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην πολύ καλή ομάδα της Δύμης.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 5η αγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP