Αίολος Αγυιάς-Ολυμπιάδα 76-58: «Πάτησε» κορυφή με επιβλητικό τρόπο

0

Αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η ήταν η αναμέτρηση στο κλειστό του Γλαύκου, όπου ο Αίολος Αγυιάς φιλοξένησε την Ολυμπιάδα και ήθελε νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων, αφού στο κλειστό της Ταραμπούρα είχαν ηττηθεί με 65-60.

Όχι μόνο επιβλήθηκε, όχι μόνο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά παράλληλα συνέτριψε τους «πορτοκαλί» με 76-58 και πλέον βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, με συγκάτοικο την ομάδα του Γιάννη Δίπλαρου. Το κλειστό ήταν σχεδόν γεμάτο από φίλους του μπάσκετ και η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική, όμως στο παρκέ ουσιαστικά υπήρχε μόνο ο Αίολος, με την Ολυμπιάδα να παρουσιάζεται υποτονική, χωρίς να καταφέρει να παρουσιάσει το καλό και δυναμικό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί για ένα δεκάλεπτο (20-19 στο 10’), ωστόσο στη συνέχεια εγκλωβίστηκαν στην συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων, που ευτύχησαν να έχουν σε τρομερή μέρα τον Βασίλη Σκροπολίθα, ο οποίος «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 27 πόντους. Καλή παρουσία για το σύνολο του Αντρέα Παπαδημητρίου είχαν οι Γιωτόπουλος, Τσαρμπόπουλος και Νιωτόπουλος, ενώ από πλευράς Ολυμπιάδας διασώθηκε ο Τουλάτος, που ήταν εκπληκτικός, πετυχαίνοντας 26 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-19 , 44-30 , 56- 45, 76-58

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Μησαηλίδης, Δημητράκης , Τσαρμπόπουλος 11(1) , Τσαγκρώνης2, Στεφανίδης , Μαρκόπουλος , Γιαννόπουλος 8, Πολυδωρόπουλος 2, Σκροπολίθας 27(3), Γιωτόπουλος 15, Νιωτόπουλος 8(2) , Γούλας 3

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δίπλαρος): Σωτηρόπουλος , Παπανικολάου , Λάνταβος 2, Αδαμόπουλος 8, Κουμανιώτης 5, Γιαλελής 5(1) , Τουλάτος 26(1) , Χατζηκάλφας 9(1) , Μάργελος 3

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με χορηγό στην φανέλα του θα αγωνίζεται από εδώ και…
Cresta Posts Box by CP