Αίολος Αγυιάς: Ποδαρικό στο “σπίτι” του με νίκη

0

Ο Αίολος Αγυιάς πάτησε παρκέ στο νεοσύστατο γήπεδό του και πήρε εύκολα τη νίκη με 74-56 κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών, παραμένοντας στην 5η θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Ολυμπιάδα, που δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ. Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου άντλησε δύναμη και ενθουσιασμό από τη νέα της έδρα και παράλληλα το κλίμα ήταν ιδανικό, με τα παιδιά των ακαδημιών του Αίολου να κρατούν σημαίες της ομάδας.

Οι “μπλε” έφτασαν στο 13-9, ενώ οι “πορτοκαλί” μετρούν 9-13. Σουλιώτης και Χατζηκάλφας ξεχώρισαν από πλευράς νικητών, ενώ στον αντίποδα πάλεψαν οι Γιαλελής, Τουλάτος, Αδαμόπουλος και Κατσαίτης.

Τα 10λεπτα: 19-8, 35-21, 55-33, 74-56.

ΑΙΟΛΟΣ: Αζαρίας, Παναγόπουλος 11 (1), Χατζηκάλφας 20 (4), Σπυριδωνίδης, Γιωτόπουλος 2, Σκροπολίθας 11, Σουλιώτης 22, Καποτάς, Αρχιμανδρίτης 8

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κατσαϊτης 9 (1), Καρακάσης 2, Τουλάτος 11 (1), Γιαλελής 11 (1), Αδαμόπουλος 10, Κουμανιώτης 4 (1), Λανταβός 7, Παπαδημητρίου 2

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Σύλλογό μας. Η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι στο καινούργιο μας γήπεδο ήταν καταπληκτική. Παίξαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο από αθλητές της Ακαδημίας και τους γονείς τους, αλλά και από απλούς φίλους του μπάσκετ. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Μια εικόνα μπασκετικής υγείας. Ο Αίολος ήρθε για να μείνει στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας. Αφιερώνω την πρώτη μας νίκη στους ανθρώπους του Συλλόγου που έφτιαξαν αυτό το γήπεδο-στολίδι».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 22η στροφή στην εντυπωσιακή Α1 ΕΣΚΑ-Η και…
Cresta Posts Box by CP