Αίολος Αγυιάς: Σπουδαίο “διπλό” στο Αίγιο- Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

0

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πήρε ο Αίολος Αγυιάς και παρέμεινε στην τετράδα της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑ-Η, με συγκάτοικο την Ολυμπιάδα.

Σε ένα ματς θρίλερ με πολλές συγκινήσεις και σασπένς, το σύνολο του Ανδρέα Παπαδημητρίου παρότι έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 34-27 αφυπνίστηκε στο 3ο δεκάλεπτο και πιάνοντας στον ύπνο τον Ήφαιστο/Αχιλλέα προηγήθηκε στο 30′ με 50-43.

Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν συνίσταται για καρδιακούς, με τους “κυανόλευκους¨να φτάνουν στο ροζ φύλλο με 62-60, παραμένοντας στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογικής κατάταξης.

Η ομάδα με την επιστροφή από το Αίγιο συγκεντρώθηκε μαζί με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ στις εγκαταστάσεις του threeaction, όπου κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί κατέληξε στο νεαρό Γιάννη Δημητράκη, που πήρε το “βάπτισμα του πυρός”, έχοντας συμμετοχή στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-13, 34-27/ 43-50, 60-62

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ράπτης 10(1), Παπαδόπουλος 13, Δουβος 8, Βαγενάς 12(1), Γαστουνιώτης 10(2), Μανωλόπουλος, Παπαναστασίου 5, Ιατρόπουλος 2

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ: Σουλιώτης 19(1), Σκροπολίθας 13(1), Τσαγκρώνης, Μαράτος, Στεφανίδης 2, Πλατής 7(1), Καποτάς 5, Τζιουβέλης 6, Τσαρμπόπουλος 8(1), Γιωτόπουλος 2, Δημητράκης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένας πολύτιμος παίκτης του Ποσειδώνα Παραλίας, που τα πηγαίνει περίφημα,…
Cresta Posts Box by CP