Αγκαλιά με την άνοδο η Αρόη!

0

Ο ΑΠΟ Αρόης ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Αναγέννηση/Αίαντα Συμπολιτείας και επικράτησε δίκαια με 3-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Ζήριας, όντας ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΠΣΑ κατηγορίας, ο Γκοτσόπουλος στο 36΄ άνοιξε το σκορ και έβαλε το παρθενικό του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στο 44΄ο Παπανελόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους “λύκους”, με ένα εξαιρετικό τέρμα (απευθείας εκτέλεση κόρνερ).

Στο 90΄ο Ξάνθης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Χρήστου Λάιου, που θέλει νίκη (της κάνει και η ισοπαλία) την τελευταία αγωνιστική με τα Ροίτικα, για να σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄κατηγορία. Το παιχνίδι έχει οριστεί για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Ζαρουχλείκων και ώρα 18.00

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ:

(Χρήστος Λάιος): Λάμπρος Γεροντίδης, Ασημακόπουλος, Ραβαζούλας, Τσαούσογλου, Λεωνίδας Γεροντίδης , Μπότσαρης, Καμπέρης (84΄Ξάνθης), Παπανελόπουλος, Γραμματσούλιας, Γκοτσόπουλος, Δεπούντης (72΄Κ.Γεροντίδης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δύμη πάλευε επί σειρά ετών να κερδίσει την άνοδο…
Cresta Posts Box by CP