Αγκουέρο και οπαδοί Στεάουα “έκλεψαν” την παράσταση

0

Πριν από λίγο τελείωσε το πρώτο ματς της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το 5-0 υπέρ των φιλοξενούμενων περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Τα ευτράπελα είχαν την τιμητική τους στο εν λόγω παιχνίδι. Οι οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου σήκωσαν χαρτάκια στην χορογραφία που έγραφαν “Μόνο Ντιναμό Βουκουρεστίου”, που είναι η μισητή αντίπαλος. Οι οπαδοί της Ντιναμό πλησίασαν τον πρόεδρο της Στεάουα και του πρότειναν μία γερμανική εταιρεία η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη χωρογραφία. Ο πρόεδρος πείστηκε και οι οπαδοί της Ντιναμό μία ημέρα πριν το ματς μπήκαν στο γήπεδο, έκαναν το κομμάτι τους και ρεζίλεψαν την “αιώνια” αντίπαλο.

Επίσης, ο Κουν Αγκουέρο ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης και όχι άδικα. Κατάφερε να αστοχήσει σε δύο πέναλτι σε διάστημα 13 λεπτών (8′ και 21′), ωστόσο δεν πτοήθηκε και σκόραρε εις τριπλούν στην άνετη επικράτηση της Σίτι μέσα στην Ρουμανία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δύο φιλόδοξοι και ικανοί προπονητές μπαίνουν σε "νέες περιπέτειες". Ο…
Cresta Posts Box by CP