Α’ΕΠΣΑ: Ο MVP Σπανός και το 3ο ημίχρονο της 21ης στροφής

0

Συντάκτης: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Ένα άρθρο που επινοήθηκε από το blog των TalibanNews (https://talibanews.wordpress.com/) επανέρχεται στο site topikonews.gr και σας δίνει μία γεύση για την εικόνα της εκάστοτε αγωνιστικής, που διεξάγεται κάθε Σάββατο στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας.

Πάμε να δούμε λοιπόν τους πρωταγωνιστές, τα παραλειπόμενα και τα στατιστικά δεδομένα της 21ης «στροφής», μέσα από το πλούσιο και μοναδικό άρθρο, που αγαπήσατε και το επαναφέρουμε, ευελπιστώντας πως θα σας κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον.

Το άρθρο προσφέρεται:

διαφ αβραμης

MVP: Γιάννης Σπανός (Διαγόρας Βραχνείκων)

Σκόραρε δύο τέρματα στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Πατρών και οδήγησε τον Διαγόρα στην σπουδαία νίκη με 3-1. Για άλλο ένα ματς έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σκόραρε ξανά και ήταν σταθερός και ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

 

Τα στοιχεία της 21ης:

28 γκολ σε 8 ματς (3.5 ανά ματς)

4 άσσοι/ 2 ισοπαλίες/ 2 διπλά

7 πέναλτι (3 εύστοχα και 4 άστοχα)

1 αποβολή

1 αυτογκόλ

 

Το αποτέλεσμα: Θύελλα Πατρών-Αχαϊκή  1-1

Η Αχαϊκή παρουσιάζεται ασταθής στα τελευταία παιχνίδια της και μετά την ήττα από την Θύελλα Αιγίου εκτός έδρας, πέταξε εκ νέου βαθμούς στην έδρα της Θύελλας Πατρών, που μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, βάσει εμφάνισης. Πάντως, τα «καναρίνια» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και αν σοβαρευτούν έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.

 

Μικρά-Μικρά…

  1. Τέσσερα χαμένα πέναλτι σημειώθηκαν στην 21η αγωνιστική.
  2. Ο Φράγκος της Αναγέννησης Ψαθόπυργου αστόχησε από τα 11 βήματα, αλλά ισοφάρισε σε 1-1 στο ματς με την Ακράτα και πάλι από την «άσπρη βούλα».
  3. Ο Παπαζαφείρης ντεμπούταρε με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου και μάλιστα σκόραρε κόντρα στην Ακράτα, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Ερρίκου Μαράτου.
  4. Ο Πανμοβριακός έφερε 1-1 με τον Πήγασο στο «Κ.Ζάρρας» και μετράει 7 ισοπαλίες σε 21 αναμετρήσεις. Τις πιο πολλές στο φετινό πρωτάθλημα.
  5. Ο Εθνικός Σαγείκων επικράτησε και κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 2-1, πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη του και πλησίασε προς την παραμονή του.
  6. Ο Διαγόρας Βραχνείκων νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον Ατρόμητο Πατρών, που μετρούσε 14 σερί επιτυχίες και έχει μετατραπεί στον «μπελά» των «πορτοκαλί».
  7. Ο Κουτούλας αγωνίστηκε σαν γκολκίπερ της Αναγέννησης στο ντέρμπι παραμονής με την Δόξα Παραλίας, παρότι αμυντικός και μάλιστα η ομάδα του πήρε σπουδαία νίκη.
  8. Ο Γάτσος πήρε τη θέση του Φωτόπουλου, μετά την αποβολή του Βεντουρή στο ντέρμπι Διαγόρας-Ατρόμητος και απέκρουσε πέναλτι του Τσάλτα στο 70’, χαρίζοντας το «χαϊλάιτ» της 21ης αγωνιστικής.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το σημερινό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα…
Cresta Posts Box by CP