Αετός Πατρών-ΑΠΣ Πάτραι 0-0: Δίκαιη μοιρασιά στο ντέρμπι της πρεμιέρας

0
Αετός Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι έλυσαν τις διαφορές τους στην πρεμιέρα της φετινής Α΄ΕΠΣΑ στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου, αλλά η ισοπαλία χωρίς τέρματα σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι αναλώθηκε στην μαχητικότητα και τον δυναμισμό και οι φάσεις ήταν λιγοστές εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να τραντάζουν το δοκάρι του Καλλιακμάνη στο 26΄, όταν το σουτ του Καλαμποκα δεν μπήκε στα δίχτυα, στη συνέχεια σέντραρε ο Δημητρακόπουλος, αλλά η κεφαλιά του Παπαδάτου εξουδετερώθηκε από τον έμπειρο γκολκίπερ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη, με τον Καλλιακμάνη να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Ο Αετός είχε δύο πολύ καλές φάσεις σε τετ α τετ του Πανόπουλου στο 12΄, που έβγαλε νικητή τον Τούφα, αλλά και στο 18΄με τον Ιωακειμίδη που απείλησε από καλή θέση με δυνατό σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι συνθέσεις…

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπινιέρης, Η.Ασκούνης, Γ.Ασκούνης, Καρακάσης, Λαζανάς, Καταρτζόπουλος (80΄Μαραγκός), Μπακάλης, Ιωακειμίδης (88΄Βύνιας), Μαντάς (68΄Μπίρμπας), Πανόπουλος (72΄Διαμαντόπουλος)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Βασίλης Φίλιππας): Τούφας, Ν.Παπαδόπουλος, Δημητρόπουλος, Κούσουλας, Ντινόπουλος, Βάρρας, Μόρισσον (84’ Π.Παπαδόπουλος), Παπαδάτος (89΄Πόγκας), Καλαμποκας (63΄Ρουγκάλας), Μιχαλόπουλος (77΄Καλογερόπουλος), Δημητρακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκαν τα σημερινά παιχνίδια της Α΄ΕΠΣΑ με την πρεμιέρα στους…
Cresta Posts Box by CP