Αετός Πατρών-Λέων Αλισσού 4-1: “Κιτρινόμαυρη” επέλαση στην επανάληψη

0

Ο Αετός Πατρών επικράτησε επί του Λέοντα Αλισσού με 4-1, πατώντας γκάζι στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, όπου σημείωσε τρία γκολ. Έτσι μείωσε στον πόντο από τον Πανμοβριακό και την κορυφή, έπειτα από την ήττα των “κοκκινόμαυρων’ με τον Εθνικό Σαγείκων.

Μόλις στο 7΄ο Μιχαλόπουλος παραβίασε την εστία του Καλλιακμάνη και έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, όμως στο 32΄ο Μαντάς πήρε το όπλο του και έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (14 γκολ). Στην επανάληψη, ο νεοεισελθών Τσότρας, σκόραρε στο 70′ και 81΄και “κλείδωσε” τους 3 βαθμούς για το σύνολο του Ανδρέα Ανδρούτσου, με τον Οικονομόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 91΄.

Ο Λέων Αλισσού έμεινε στο -5 από την απευθείας παραμονή και δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ, αν και απομένουν 4 αγωνιστικές και μπορεί να συμβούν πολλά.

Οι συνθέσεις…

ΑΕΤΟΣ Π. (Ανδρούτσος): Καλλιακμάνης, Μπαλατής (80’ Μπίρμπας), Η.Ασκούνης, Γεωργούσης (46΄Καρακάσης), Τσολακούδης, Βάρρας, Ραμαντάνης, Γκέγκα (66΄Οικονομόπουλος), Καραχανίδης (55΄Τσότρας), Μαντάς, Αποσκίτης

ΛΕΩΝ (Πετρόπουλος): Καραχάλιος, Γιαννακόπουλος (74΄Δρούσκας), Λάτσης (74΄Σοφιανός), Μετζελόπουλος, Τραχάνης, Σιδέρης, Λαζανάς, Ξυπολιάς, Μιχαλόπουλος (87΄Ράθωσης) Αλεξόπουλος, Αναγνωστόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκίνησε η 26η αγωνιστική στην Β΄ΕΠΣΑ, αφού…
Cresta Posts Box by CP