Αετός Ρίου-Πανμοβριακός 1-3: Στους “4” με Πήγασο οι “κοκκινόμαυροι”

0

Με σοβαρή εμφάνιση και σχετική ευκολία ο Πανμοβριακός έφτασε στη νίκη-πρόκριση επί του Αετού Ρίου, στον οποίο αξίζουν πολλά μπράβο για την πορεία που χάραξε στο φετινό Κύπελλο.

Η ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου επιβλήθηκε με 3-1 και στην ημιτελική φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5′ με τον Γιώργο Λιάκο και στο 32′ ο Σπανός σκόραρε άθελά του στην εστία του Αετού Ρίου, για να κάνει το 0-2 ο Πανμοβριακός.

Στο 71′ ο Γραμματικόπουλος δεν λάθεψε από την “άσπρη βούλα” και “κλείδωσε” τη νίκη, με τον Μαρινόγλου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους “κιτρινόμαυρους” στο 93′.

AETOΣ ΡΙΟΥ (Κατσαντούλας): Τσάκας, Ζακυνθινός, Ζέρβας, Μάρκου, Στάμος, Γκαρτζονίκας, Σπανός, Σούλι (53’ Βαλσαμής), Γεωργίου (76’ Πίκουλας), Χότζα, Μεταξάς (68’ Μαρινόγλου)

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Μιχαλόπουλος, Κάτσενος, Σπανός, Αντωνόπουλος, Γ.Λιάκος (65’ Χριστόπουλος), Α.Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Παπουτσής (79’ Σοφιανός), Γραμματικόπουλος (80’ Αθανασόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με δύο μεγάλα ντέρμπι συνεχίζεται η 17η στροφή της Α2…
Cresta Posts Box by CP