Αετός Ρίου- Φλόγα Κάτω Καστριτσίου  1-1

0

ΤΑ ΓΚΟΛ: 81’ Τζιβλικάκης/ 56’ Μαυρομάτης

Αετός Ρίου και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις σε μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα για την 16η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 56’ με τον Μαυρομάτη, αλλά ο Τζιβλικάκης παραβίασε την αντίπαλη εστία στο 81’ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα, που παρέμεινε στην 6η θέση με 23 πόντους. Στο έτερο στρατόπεδο, η Φλόγα υποχρεώθηκε στην 2η σερί ισοπαλία της και 7η συνολικά στο πρωτάθλημα, αλλά έχει εδραιωθεί στην 4η θέση με 28 βαθμούς και έχει να ηττηθεί από την 2η αγωνιστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

γαστροδρομιο προχειρο

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αετός Ρίου: Τσάκας, Ζακυνθινός, Μαρούντας, Μπορονικολός, Σπανός, Στάμος, Τσάκωνας, Χρυσανθόπουλος, Ζέρβας, Καρδάρας, Τζιβλικάκης

Φλόγα: Φωτόπουλος, Μητρόπουλος, Χ.Τσάμης, Σπυρόπουλος (46’ Πήττας), Βαγενάς, Κουτσουμπελίτης, Χ.Λαγκαδινός, Σουμπασάι, Μαυρομάτης, Αν. Λαγκαδινός (77’ Δρουγούτης), Θ.Τσάμης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
ΤΑ ΓΚΟΛ: 13’ Σταθόπουλος, 78’ Μπίντα/ 11’ Γκοτσόπουλος, 36’ Κατσαντώνης,…
Cresta Posts Box by CP