Ακράτα- Θύελλα Πατρών  1-2: Βρίσκει ξανά ρυθμό η Θύελλα Πατρών

0

Την 9η επιτυχία της στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε η Θύελλα Πατρών, που πέτυχε την 5η νίκη της μακριά από το «Φ.Αραβαντινός», καταβάλλοντας την αντίσταση της ουραγού, αλλά πάντοτε μαχητικής Ακράτας, που πάλεψε το ματς, είχε δύο δοκάρια, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 22’ με τον Ραζή, όμως η Θύελλα απάντησε άμεσα (25’), με «θύτη» τον Πανταζή, που σκόραρε, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια. Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε «ροντέο», με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Η Ακράτα σημάδεψε το δοκάρι του Γιάνναρη στο 62’ με το Μαρή και στο 76’ με τον Σακελλαρόπουλο, ενώ στο 70’ ο Ρούντος αστόχησε σε τετ α τετ, ύστερα από κάθετη πάσα του Ρατσιάτου. Στο 79’ ο Βλασσόπουλος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και η τελευταία ευκαιρία άνηκε στους γηπεδούχους, όμως ο Ραζής αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 83’.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Μαρκόπουλος, Ιωάννου, Ρατσιάτος, Χ.Χριστόπουλος και Βλασσόπουλος και από πλευράς Ακράτας πάλεψαν οι Ραζής, Μαρής, Διαμαντόπουλος και Σακελλαρόπουλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ακράτα: Λεπενιώτης, Διαμαντόπουλος, Ζίζηλας, Αρβανίτης, Ραζής, Έξαρχος, Παναγόπουλος, Δορλής, Σακελλαρόπουλος, Δαλιάνης (74’ Πρέζας), Μαρής

Θύελλα Π.: Γιάνναρης, Μαρκόπουλος, Χ.Χριστόπουλος, Ρατσιάτος, Ιωάννου, Πανίτσας, Αρφαράς, Ρούντος (81΄Γ.Χριστόπουλος), Καράγιωργας (78’ Γιαννόπουλος), Βλασσόπουλος, Πανταζής (90’ Σουβαλιώτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πέτυχε…
Cresta Posts Box by CP