Αλέξανδρος Μπουλούμπασης: «Πέρασα όμορφες στιγμές στον Κεραυνό»

0

Ο χαρισματικός επιθετικός του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αποχώρησε από την πατρινή ομάδα και συνεχίζει στον Όμηρο Νεοχωρίου και την Α΄ΕΠΣΝΑ κατηγορία.

Ο Μπουλούμπασης μίλησε στο topikonews για την πρώην ομάδα του, αλλά και την νυν και τόνισε τα εξής:

«Το να αποχωρήσω ήταν ένα θέμα που γύριζε στο μυαλό μου το τελευταίο διάστημα. Για κάποιους εξωαγωνιστικούς λόγους έφτασα σε αυτό το σημείο. Όμως πέρασα πολύ ωραία στον Κεραυνό αυτόν τον 1.5 χρόνο και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είχα φίλους από πριν, αλλά έκανα πολλούς ακόμα στην ομάδα αυτή.

Κατακτήσαμε μαζί ένα Κύπελλο και σχεδόν το πρωτάθλημα, που το χάσαμε στον πόντο, επιστρέφοντας από το -9. Αυτά που πέτυχα με τον Κεραυνό είναι πολύ ξεχωριστά για εμένα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή συνεχίζεται. Εύχομαι στην ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους και όλα τα παιδιά να έχουν υγεία.»

Τι δήλωσε για τον Όμηρο Νεοχωρίου:

«Για την νέα μου ομάδα θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος, που θα αγωνιστών στον Όμηρο Νεοχωρίου. Οι άνθρωπου πραγματικά με ήθελαν από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε και μου το έδειξαν. Έχουμε ένα καλό υλικό και έναν καλό προπονητή και έχω συνεργαστεί με αυτόν, αλλά και με νυν συμπαίκτες μου.

Αυτοί οι λόγοι και το γεγονός ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα με οδήγησαν στο να πάω στον Όμηρο. Εύχομαι το νέο έτος να βρει την ομάδα και την διοίκηση εκεί που θέλουμε. Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός δυνατού φορ βρίσκεται η ιστορική…
Cresta Posts Box by CP