Ανέβηκε στην 3η θέση η Αναγέννηση Πατρών

0

Η Αναγέννηση Πατρών πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της ανεβασμένης Δόξας Παραλίας και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο στον πάγκο.

Ο Ορφανίδης στο 26΄και ο Τσίφας στο 43΄διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, που φέρνει στην 3η θέση την ομάδα του Λαδόπουλου, έπειτα από την ήττα του Κεραυνού με την Νίκη Προαστείου. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 29 γκολ (μαζί με τον Πανμοβριακό).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Χιωτέλης, Λαζανάς, Κουτούλας Ανδρικόπουλος (30΄Δημακόπουλος), Τσίτσαρης, Οικονομόπουλος (75΄Δριβήλας), Παπαδημητρίου, Παναγιωτόπουλος, Σταυριανόπουλος, Τζίφας, Ντεμάι (80΄Νικολόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Τζουραμάνης, Ιωάννου, Αλποχωρίτης, Παναγόπουλος, Βουτσινάς (74΄ Ζαφειρόπουλος), Καταρτζόπουλος. Αρφαράς, Τσίφας (65΄ Χριστοδουλόπουλος), Ορφανίδης, Γιάννης, Σπανός

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Λέων Αλισσού, που επικράτησε στα Ζαρουχλέικα…
Cresta Posts Box by CP