Αναγέννηση/Αίας- ΑΠΟ Αρόη (pre game)

0

Η Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας ξεκίνησε με το “δεξί” στα μπαράζ ανόδου της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας, αφού επικράτησε εις βάρος των Ροϊτίκων με 2-0, αν και έπαιζε με 9 παίκτες.

Ο ΑΠΟ Αρόης θα ριχθεί για πρώτη φορά στην μάχη των πλέι οφ και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τα Ροίτικα. Υπενθυμίζουμε οτι οι 2 από τις 3 ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο και θα συγκροτήσουν τη νέα Β΄κατηγορία 2017/18.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ pre-game ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

Μπαράζ ανόδου Β΄ΕΠΣΑ: 2η αγωνιστική

Γήπεδο: Ζήριας

Ώρα: 18.00

Διαιτητής: Καδδάς

Βοηθοί: Βασιλόπουλος- Τσούτσης

1η αγωνιστική: Ροίτικα- Αναγέννηση/Αίας 0-2 (14΄Χριστόπουλος, 77΄Σκούτας)

Εκτίμηση: Η Αναγέννηση/Αίας έδειξε πανέτοιμη στο πρώτο ματς με τα Ροίτικα και πήρε μία σπουδαία νίκη, ενώ βολεύεται και με ισοπαλία, αφού θα φτάσει τους 4 πόντους και θα πανηγυρίσει την 1 από τις 2 θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την Β΄κατηγορία.

Ο ΑΠΟ Αρόης δεν έχει πάρει ακόμα την “κρυάδα” της ψυχοφθόρου διαδικασίας των μπαράζ, όμως έχει “χτιστεί” για να καταλάβει την άνοδο και έχει στον πάγκο της έναν έμπειρο τεχνικό (Χρήστος Λάιος). Πιστεύω πως ο ΑΠΟ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και λογικά δεν θα ηττηθεί. Χ2...

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε ένα υψηλής δυσκολίας φιλικό το Πάτραι κατάφερε να επικρατήσει…
Cresta Posts Box by CP