Αναγέννηση Πατρών- Λέων Αλισσού 5-2

0

Επιστροφή στις νίκες με εκκωφαντικό τρόπο πραγματοποίησε η Αναγέννηση Πατρών, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Λέοντα Αλισσού με 5-2.

Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε 2 γκολ του Ανδρέα Σπανού, που σκόραρε στο 7′ και 41′. Στο 52΄ο Πανταζοπουλος έκανε το 3-0, αλλά στο 55΄και 62΄ο Μιχαλόπουλος μείωσε σε 3-2 για τους “πορτοκαλί”.

Στο 72΄χτύπησε εκ νέου ο Σπανός για το 4-2 και στο 91΄ο Αρφαράς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Λαδόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση Π.(Σχοινάς Φ.): Τζουραμάνης, Τσίφας (86′ Βασιλόπουλος), Αλποχωρίτης, Ιωάννου, Καραχάλιος, Βουτσινάς, Σπανός, Καταρτζόπουλος (73′ Ρουσοδήμος- 89′ ΖΑαφειρόπουλος), Πανταζόπουλος (66΄Γιάννι), Αρφαράς, Ορφανίδης

Λέων (Πετρόπουλος Α.): Τσάκωνας, Νικολόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μεντζελόπουλος (73′ Ραμαντάνης), Τραχάνης, Λαζανάς, Δρούσκας, Σιδέρης (46′ Σοφιανός Μ..), Μιχαλόπουλος (87′ Σοφιανός Ι.), Ξυπολιάς (82′ Ράθωσης), Αναγνωστόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
8η αγωνιστική τον αριθμό και στην Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία και τα…
Cresta Posts Box by CP