Αναγέννηση Π.- Άρης Π.  0-2:  Μπήκε σε περιπέτειες η Αναγέννηση

0

Ο Άρης Πατρών δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση Πατρών, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία και έτσι επιβλήθηκε με 2-0, αφήνοντας την ομάδα του Λαδόπουλου χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς και παράλληλα «κολλημένη» στους 28 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φοή σκόραραν και τα δύο γκολ τους στο δεύτερο μέρος, με «θύτες» τους Δριμάλα (66’) και Λυμπέρη (79’) και έριξαν στο καναβάτσο το σύνολο του Νίκου Λέσση, που διαμαρτύρεται έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι σε τράβηγμα του Σκιαδά πάνω στον Κουκή, που πραγματοποιήθηκε στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Αναγέννηση αγωνίζεται την ερχόμενη εβδομάδα με τον Κεραυνό εκτός έδρας και θέλει μόνο νίκη, για να παραμείνει δυνατά στο «κόλπο» της σωτηρίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση (Λέσσης): Σπυρόπουλος, Παναγόπουλος (62’ λ.τ. Μπακόπουλος), Φραγκουλάκης, Κουτούλας, Ζαφείρας, Τζελέπης, Αδαμόπουλος, Κουκής, Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος (71’ Μπαλαλάς), Γασπαρινάτος

Άρης (Φοής): Βεντουρής, Αλποχωρίτης, Σταυρόπουλος, Σκιαδάς, Σπηλιωτόπουλος, Λάζαρης (85’ Νικολόπουλος), Σούφης (70’ Τσούτσης), Βουτσινάς, Δριμάλας, Νιάχος (62’ Ιωακειμίδης), Λυμπέρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Απόλλων Αιγίου/Συνοικισμού μέσα στα Βραχνέικα, καθότι…
Cresta Posts Box by CP