Αναγέννηση Π.-Ατρόμητος Π. 1-0: Πήρε το συνοικιακό ντέρμπι με γκολάρα Σκιαδαρέση

0

Με πανέμορφο γκολ του Ραφαήλ Σκιαδαρέση στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης η Αναγέννηση Πατρών επικράτησε επί του Ατρόμητου Πατρών με 1-0 και σημείωσε την 3η διαδοχική νίκη της, πιστοποιώντας την αγωνιστική της άνοδο.

Για τον Ατρόμητο η χθεσινή ήττα ήταν η πρώτη εκτός έδρας (τυπικά φιλοξενούμενος χθες), αφού μετρούσε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, όντας φιλοξενούμενος. Γενικότερα, το ματς κινήθηκε στο πάθος και τη δύναμη και η ποιότητα δεν ήταν τόσο υψηλή. Οι ¨πορτοκαλί” διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 77′ με τον ρέφερι Παπαδόπουλο να μην βλέπει κάτι μεμπτό στο διώξιμο του Αδαμόπουλου.

Μετά το τέλος του ντέρμπι αποβλήθηκε ο Γιάννι των γηπεδούχων.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Λέσσης): Δαλαβούρας, Ιωάννου, Αδαμόπουλος, Κουτούλας, Αλποχωρίτης, Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κατσαρέλιας (80′ Γιάννι), Δεληγιαννάκης, Ορφανίδης (90′ Μαγνησαλής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος, Μολφέτας, Μανθόπουλος, Ζίσι, Γιαννόπουλος, Βαγγελάτος (73′ Χρυσικός), Παπαγεωργίου, Ρουγκάλας, Μούτσα, Βουρλούμης (85′ Κόρδας)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Τριταιϊκός συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP