Αναγέννηση Π.- Δόξα Παρ. 3-2: Ένας ανάσανε και ένας κινδυνεύει

0

Στο ντέρμπι παραμονής της 21ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, η Αναγέννηση Πατρών πήρε πολύτιμο «τρίποντο» εις βάρος της Δόξας Παραλίας με 3-2 και ατενίζει το μέλλον πιο αισιόδοξα, αφού έφτασε τους 24 βαθμούς και άφησε την ομάδα του Νίκου Δεργούτη στους 20.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0, χάρη σε τέρματα των Γασπαρινάτου (22’), αυτογκόλ του Χοίρα (40’) και Κουκή (47’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν παραδόθηκαν αμαχητί και προσπάθησαν να αποσπάσουν την ισοπαλία. Βέβαια, τα γκολ των Ορφανίδη (63’) και Σπηλιόπουλου (82’) δεν στάθηκαν αρκετά.

Η Δόξα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πήγασο την προσεχή Τετάρτη και όποιος επικρατήσει θα αποκτήσει προβάδισμα για να σώσει την κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα (χρέη γκολκίπερ έκανε ο Κουτούλας), αφού ο Σπυρόπουλος ήταν τιμωρημένος και η μεταγραφή του Χιωτέλη δεν ολοκληρώθηκε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση (Λέσσης): Κουτούλας, Παναγόπουλος, Μπακόπουλος, Φραγκουλάκης, Ζαφείρας, Τζελέπης (81’ Βασιλόπουλος), Αδαμόπουλος, Γασπαρινάτος, Τσίφας, Κουκής (89’ Βίτσος), Διαμαντόπουλος (58’ Μπαλαλάς)

Δόξα (Δεργούτης): Χοίρας, Καραπατάκης, Γεωργικόπουλος, Λαζανάς, Παπαστεργίου, Τσάλαφος (70’ Κώστα), Οικονομόπουλος, Σπηλιόπουλος, Ορφανίδης, Ασλανίδης, Παπαδημητρίου (55’ Αβραμόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Λέων Αλισσού πέρασε νικηφόρα από το «Ντα Λουζ» της…
Cresta Posts Box by CP