Αναγέννηση Π.-Λέων Αλ. 2-0: Άλμα σωτηρίας με σούπερ Κουκή

0

Την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα και την 4η στα Ζαρουχλέικα πέτυχε η Αναγέννηση Πατρών επί του Λέων Αλισσού με 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Κουκή, που σκόραρε στο 85’ και στο 89’ και έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Λαδόπουλου, που επανήλθε στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Εθνικό Σαγείκων.

Στον αντίποδα ο Λέων Αλισσού ήταν πιο άνετος βαθμολογικά, αλλά «πλήρωσε» την μέτρια επίδοσή του μακριά από την έδρα του (2-1-6) και υπέπεσε στην 7η αποτυχία, μακριά από την βάση του. Την πιο κλασσική ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 36’, όταν ο Χαλούλος σούταρε, ο Σπυρόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο πορτιέρο της Αναγέννησης νίκησε και τον Στουπάκη, αποτρέποντας το 0-1.

Στην επανάληψη (77’) ο Κουκής σημάδεψε το δοκάρι του Σταθόπουλου, με εξαίσια εκτέλεση φάουλ και στο τελευταίο λεπτό πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στο «τρίποντο».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση (Λέσσης): Σπυρόπουλος, Μπακόπουλος, Φραγκουλάκης, Παναγόπουλος, Κουτούλας, Ζαφείρας, Διαμαντόπουλος (83’ Γραμματικόπουλος), Τζελέπης, Τσίφας, Κουκής, Μπαλαλάς (37’ λ.τ. Βασιλόπουλος)

Λέων (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Μιχαλόπουλος, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Γιαννακόπουλος (80’ Καραχάλιος), Τραχάνης, Χαλούλος, Σιδέρης, Λάτσης (46’ Αλεξόπουλος), Κωνσταντινόπουλος, Στουπάκης

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφία: Γιώργος Τσίπης Άλλη μία εντυπωσιακή αγωνιστική στην Α’ κατηγορία…
Cresta Posts Box by CP