Αναγέννηση Π.: Παρέμεινε ψηλά με Σπανό και Βουτσινά

0

Η Αναγέννηση Πατρών επικράτησε με ανατροπή επί του ελλιπή Φωστήρα Οβρυάς με 5-1 και μπήκε δυναμικά στο νέο έτος, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄με τον Πανόπουλο, αλλά στο 29΄ο Βουτσινάς ισοφάρισε με σουτ. Στην επανάληψη, ο Ανδρέας Σπανός σημείωσε χατ τρικ σε διάστημα 20 λεπτών (48’, 50’, 68’) και στο 85΄έδωσε ασίστ στον Αρφαρά, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Κατσουράνης παρακολούθησε την αναμέτρηση και χαροποιήθηκε ιδιαίτερα από την εμφάνιση του Σπανού, που έχει κάνει αίσθηση στον πρόεδρο της Παναχαϊκής με τις φετινές του παρουσίες.

Οι συνθέσεις…

Αναγέννηση Πατρών (Σχοινάς Φ.): Τζουραμάνης, Χριστοδουλόπουλος, Καραχάλιος, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου, Γιάννης (77΄Λαμπίρης), Βουτσινάς, Σπανός, Καταρτζόπουλος (87΄Βασιλόπουλος), Ορφανίδης, Αρφαράς

Φωστήρας (Αλεξανδρόπουλος Γ.): Μήλας, Γάτσος, Σκιαδάς, Γαρώνης, Λεπενιώτης, Νταφογιάννης, Τζίφας, Σουβαλιώτης, Καραμπελιάς, Πανόπουλος, Χαϊκάλης (60΄Αποστόλου)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών, που επανήλθε στον δρόμο…
Cresta Posts Box by CP