Αναγέννηση Ψαθ.- Δόξα Παρ. 1-1: «Άβολη» ισοπαλία και για τους δύο

0

Το ντέρμπι παραμονής της 28ης στροφής της Α’ ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή, αφού Αναγέννηση Ψαθόπυργου και Δόξα Παραλίας έμειναν στο 1-1 και έτσι συνεχίζουν να «χαροπαλεύουν» για την επιβίωσή τους.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και απώλεσε κάποιες φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία, με τον Μηλάτο, που έπιασε την κεφαλιά στο 15’, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χοίρα. Ο Σπανός αστόχησε σε ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο 17’, 32’ και 34’, αλλά τελικά παραβίασε την εστία του Μυλωνόπουλου στο 45’.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ερρίκου Μαράτου ήταν ανώτερη αγωνιστικά και είχε δοκάρι στο 72’ με τον Θανάση Μπαλή, που έφερε το ματς στα ίσια, 7 λεπτά αργότερα, χάρη σε απευθείας εύστοχη εκτέλεσε φάουλ. Στο 80’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Κ.Κωστόπουλος και στο 86’ ο Φράγγος δεν κατάφερε να χαρίσει το «τρίποντο» στην Αναγέννηση, με τον Χοίρα να διώχνει ενστικτωδώς και τον Λαζανά να απομακρύνει πάνω στην γραμμή με ανάποδο ψαλίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.  (Μαράτος): Μυλωνόπουλος, Γογγολίδης, Κ. Κωστόπουλος (46’ Π. Κωστόπουλος), Μηλάτος, Στούπας, Ν. Μπαλής, Μπάρδης, Κασιάρας, Παπαζαφείρης, Θ. Μπαλής, Φράγγος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡ. (Δεργούτης): Χοίρας, Τσάλαφος, Καραπατάκης, Λαζανάς, Παπαστεργίου, Οικονομόπουλος (92’ Ασλανίδης), Σπανός (83΄Ορφανίδης), Παπαδημητρίου (72’ Σπηλιόπουλος), Παλαιογιάννης, Σπυρόπουλος, Σταυριανόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εθνικός Σαγείκων και Λέων Αλισσού τέθηκαν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά…
Cresta Posts Box by CP