Αναγέννηση Ψαθ.-Κεραυνός Α.Β. 1-3: Σφίγγει ο κλοιός για την Αναγέννηση

0

Άλλος ήθελε το «τρίποντο» και τελικά άλλος το πήρε, αφού η Αναγέννηση Ψαθόπυργου ήθελε τη νίκη, για να ανασάνει βαθμολογικά, ωστόσο ο Κεραυνός πήρε τη νίκη με 3-1, παρότι ο Κώστας Τσιπιανίτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί, για να τεστάρει τις δυνατότητές τους.

Έτσι τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα του Ερρίκου Μαράτου, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Ο Κεραυνός, με κεκτημένη ταχύτητα από την μεσοβδόμαδη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, σκόραρε στο 42’ με τον Λάγιο, στο 53΄με τον Καραχανίδη και στο 92’ με τον Γραμματικόπουλο.

Η Αναγέννηση είχε μειώσει στο 75’ με τον Π.Κωστόπουλο και προσπάθησε να ισοφαρίσει με τους Φράγγο (88’) και Κασιάρα (91’), αλλά δεν τα κατάφερε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αναγέννηση Ψαθ. (Μαράτος): Μυλωνόπουλος, Γογγολίδης (77’ Αθανασόπουλος), Ραμαντάνης, Γαρουφαλλής, Στούπας, Καραγιάννης (72’ Αποστολόπουλος), Κ. Κωστόπουλος (57’ Π. Κωστόπουλος), Κασιάρας, Κανελλόπουλος, Μπάρδης, Φράγγος

Κεραυνός (Τσιπιανίτης): Δημητρίου, Πασπαλιάρης, Ασκούνης, Καραχάλιος, Βαλσάμης, Παπαθανασόπουλος (86’ Μηλάτος), Καραχανίδης (87’ Ν. Γραμματικόπουλος), Κασιώνης, Λάγιος, Σύψας, Καρβούνης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα και την 4η στα…
Cresta Posts Box by CP