Ανακοίνωση Πανμοβριακού: “Αρκετή αισιοδοξία για συμμετοχή στην Γ΄Εθνική”

0
Η νέα Γ.Σ. του Πανμοβριακού ήταν καλύτερη, σε σύγκριση με την πρώτη και βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Ωστόσο, η απόφαση για το αν οι “ροσονέρι” του Ριόλου θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στην Γ΄Εθνική θα παρθεί εντός του προσεχούς 10ημέρου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΥ:

Σε πολύ θετικό κλίμα διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Πανμοβριακού και με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Από πολύ κόσμο εκδηλώθηκε η διάθεση για βοήθεια και στήριξη , το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τόσο αυτούς που παραβρέθηκαν όσο και αυτούς που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν ήταν παρόντες.

Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για την πρώτη συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία και πιθανόν ο λευκός καπνός να εμφανιστεί σύντομα.

Πάντως τα βήματα είναι μετρημένα και κυρίως σταθερά.

Πέραν της προσπάθειας για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων της νέας χρονιάς κύριο μέλημα των ανθρώπων του Ριόλου παραμένει η διασφάλιση της λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής και η συνέχιση της βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε η ιστορία της ομάδας να συνεχιστεί για καιρό ακόμα.

Το πρόσκαιρο και λαμπερό παρών ενθουσιάζει, αλλά κύριος στόχος θα παραμένει η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η συνέχιση της πορείας της.

Η προσωρινή επιτροπή τρέχει όλα τα σημαντικά θέματα και εντός 10ημέρου θα έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ατρόμητος Πατρών πραγματοποίησε σήμερα την Γ.Σ. του και όρισε…
Cresta Posts Box by CP