Ανακοίνωση των παικτών του ΑΠΟ Αρόης *Δεν πηγαίνουν στην γιορτή ανόδου

0
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Αρόης και αποκάλυψαν ότι δεν επιθυμούν να δηλώσουν το παρόν στην εκδήλωση-γιορτή για την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία.

Αναλυτικά τα λεγόμενα των παικτών του Χρήστου Λάιου:

Οι λόγοι για τους οποίους δεν θα πάρουμε μέρος στην γιορτή είναι οι εξής:
1) Το κάλεσμα έγινε μέσα από τοπική εφημερίδα και κανένας δεν μας το ανακοίνωσε. Η ομάδα έχει αρχηγούς και Γενικό Αρχηγό μα κανένας δεν τους ενημέρωσε. Πιστεύουμε ότι το όλο εγχείρημα γίνεται για να “ρίξουμε στάχτη” στα μάτια του κόσμου αλλά και για λόγους διαφήμισης.

2) Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου όπου οι παράγοντες της δεν έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες της(εκτός από τους κύριους Διαμαντοπουλο και Δρούκα). Ίσως οι υπόλοιποι παράγοντες στην πολύ πλούσια ποδοσφαιρική τους καριέρα έχουν πολλές ανοδους στην Α’ Κατηγορία που δεν τους κάνει καμιά εντύπωση το επίτευγμα μας.

3) Το μαγαζί το οποίο έχει επιλεγεί ανήκει σε παράγοντα όπου μετά το παιχνίδι με την Εγλυκαδα στα Βραχναιικα είπε ότι “Κάνατε την ομάδα μπουρδελ…”. Επομένως δεν γνωρίζουμε γιατί πρέπει να μας κάνει γιορτή αφού κάναμε την ομάδα μπουρδελ…

4) Επειδή στα τελευταία παιχνίδια υπήρχε έλλειψη σε νερό και κάλτσες ας κρατήσουν τα χρήματα της γιορτής για να έχει η ομάδα του χρόνου όλες τις ανέσεις και όλες τις παροχές!

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον προπονητή μας για αυτή μας την απόφαση αλλά είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνει ότι φέτος περάσαμε πολλά!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επιστροφή στα… μίνι κουπόνια και πάλι, μετά από ένα δυνατό…
Cresta Posts Box by CP