Αναλυτικά το πρόγραμμα στην πρεμιέρα της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας

0
Η Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία εγκαινιάζεται αυτό το σαββατοκύριακο και η σεζόν 2019/2020 προμηνύεται συναρπαστική, αφού οι 2 όμιλοι του πρωταθλήματος αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Ξεκινώντας από τον Α΄όμιλο, η Αχαϊκή θα δώσει εκτός έδρας μάχη με την Πάτρα 2005, όπου πέρυσι είχε ηττηθεί και θέλει να δείξει ότι το πάθημα της έγινε μάθημα, μπαίνοντας ιδανική στο πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση Πατρών φιλοξενεί τον Δία και αμφότεροι θα κυνηγήσουν το “τρίποντο”, ενώ ο Αστέρας Τσουκαλείκων με “όπλο” την χημεία του θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Μπεγουλακίου, ο οποίος έκανε δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι. Δόξα Χαλανδρίτσας και Λιμνοχώρι θα λύσουν τις διαφορές τους, με την Δόξα να στηρίζεται στην έδρα της και τους “πράσινους” να καλούνται να βγάλουν αντίδραση, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πετρόπουλου από τον πάγκο. Τέλος την Κυριακή ο Αχαιός Σαραβαλίου περιμένει την Δόξα Παραλίας, όντας δύο ομάδες με μπόλικες μεταγραφές και παράλληλα ιδιαίτερες βλέψεις για φέτος.

Στον Β΄όμιλο, ο Παναιγιάλειος στην επάνοδο του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Πατρών και θέλει μόνο νίκη, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον ΑΠΟ Αρόης να μετράει δυνάμεις απέναντι στην σοβαρή ομάδα του Αετού Πατρών. Το Σάββατο έχουμε 4 αναμετρήσεις με Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Άρη Πατρών να δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες με Αιγείρα/Ακράτα και Καλάβρυτα αντίστοιχα, ενώ ο ΑΠΣ Πάτραι φιλοξενεί την Θύελλα Αιγίου με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Αμφίρροπη μάχη προμηνύεται στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, όπου Δαβουρλής Κ΄92 και Νίκη Προαστίου θα παίξουν με μοιρασμένες πιθανότητες για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στους 2 ομίλους

Α’ ΟΜΙΛΟΣ Σάββατο 14/9 (όλα τα ματς στις 17:00)

Δόξα Χαλανδρίτσας-Λιμνοχώρι  (Χαλανδρίτσας- Αθανασόπουλος)

Αναγέννηση Πατρών-Δίας  (Ζαρουχλείκων- Πετρόπουλος)

Αστέρας Τσουκαλείκων- Πήγασος Μπεγ.  (Βραχνεϊκων- Μέρμηγκας)

Πάτρα 2005- Αχαϊκή  («Κ.Ζάρρας»- Καδδάς)

Κυριακή 15/9    

Αχαιός Σαραβαλίου-Δόξα Παραλίας, («Κ.Ζάρρας»-Ντάβλα)

Πανμοβριακός- Ατρόμητος Π. (18/9-Ριόλου-17:00)

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 14/9  (όλα τα ματς στις 17:00)

Αιγείρα/Ακράτα- Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Ακράτας- Ανδριανός)

Πάτραι- Θύελλα Αιγίου (Πετρωτού- Μιχαλόπουλος)

Δαβουρλής-Νίκη Προαστίου  (Αγυιάς- Παπαδόπουλος)

18.00

Καλάβρυτα- Άρης Πατρών (Καλαβρύτων- Φωκάς)

Κυριακή 15/9    (στις 17:00)

Παναιγιάλειος-Ηρακλής Πατρών  (Αιγίου- Σαφαρίκας)

ΑΠΟ Αρόης- Αετός Πατρών (Πετρωτού- Οικονόμου)

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εξαιρετική ήταν η παρουσία του διεθνή ποδηλάτη Γιάννη Καλογερόπουλου, ο…
Cresta Posts Box by CP