Ανδρέας Ανδρούτσος: “Να γίνουμε πρώτα ομάδα”

0

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του προπονητή στον φετινό Αετό Πατρών, που ναι μεν θα μπει στην μάχη της Α΄ΕΠΣΑ ως νεοφώτιστος, αλλά παράλληλα και ως πρωταθλητής των μεταγραφών.

Οι κινήσεις που πραγματοποίησε η ομάδα είναι εκκωφαντικές και στοίχημα του φιλόδοξου τεχνικού των “κιτρινόμαυρων” είναι να προσπαθήσει να σμιλέψει το ικανό υλικό που έχει στα χέρια του, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό και με βλέψεις για τα ψηλά στρώματα.

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος μίλησε στο TOPIKONEWS για το νέο εγχείρημα στην καριέρα του ως προπονητής και αποκάλυψε τους στόχους του ιστορικού Αετού Πατρών…

“Στόχος του Αετού Πατρών είναι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό θα το βλέπουμε κάθε εβδομάδα και αγωνιστική με αγωνιστική.

Όσον αφορά το επίπεδο του ρόστερ σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες με παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά πρέπει πρώτα από όλα να γίνουμε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Όσο περνάει ο καιρός και βέβαια είμαστε πλήρεις και υγιείς χωρίς απώλειες θα βελτιωνόμαστε και συνάμα θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και μοχθούμε για αυτό μέσα από τις προπονήσεις.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το topikonews.gr κατέγραψε τις μεταγραφικές κινήσεις (πάρε-δώσε) των 14 μονομάχων…
Cresta Posts Box by CP