Ανδ.Παπαδημητρίου: «Προβάδισμα η Δύμη αλλά…»

0

Το σημερινό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα σε Δύμη και Αίολο Αγυιάς κλέβει την παράσταση και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ανδρέας Παπαδημητρίου, που πραγματοποιεί οργανωμένη και αξιόλογη προσπάθεια στον πάγκο των «κυανόλευκων» μίλησε στο topikonews.gr για την επικείμενη σύγκρουση με την Δύμη, αλλά και την ήττα της περασμένης εβδομάδας με την Απολλωνιάδα.

Συνοπτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Το ματς με την Απολλωνιάδα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, με δυνατές άμυνες, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην κακή μας επίθεση (50 πόντοι). Η Απολλωνιάδα κέρδισε δίκαια.

Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Δύμη είναι άλλο ένα ντέρμπι, με το προβάδισμα να το έχει ο γηπεδούχος λόγω έδρας. Εμείς όμως έχουμε τις δυνατότητες, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε και στα 40 λεπτά του ματς. Σίγουρα όμως πρόκειται φέτος για μια πολύ δυνατή Α2, όπου όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένας εκ των κορυφαίων τη φετινή σεζόν για τον Α.Ο.…
Cresta Posts Box by CP