Ανοιχτή επιστολή των Παλαιμάχων του Αετού Ρίου προς ΕΠΣΑ

0
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ.

Η ιστορική ομάδα του Αετού Ρίου ιδρύθηκε το 1928 από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Αριθμεί 90 χρόνια ζωής. Η λειτουργία  του σωματείου όλα  αυτά τα χρόνια υπήρξε υποδειγματική τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και εξωαγωνιστικά.

Η ομάδα έχει τιμηθεί κατ επανάληψη με το βραβείο ήθους για την συμπεριφορά των παιχτών της  απέναντι σε αντιπάλους, διαιτητές  και φιλάθλους.

Μεμονωμένα περιστατικά βίας κατά καιρούς μπορεί να υπήρξαν αλλά ήταν αυτό που λέει η λέξη. “ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ”.

Την φανέλα της ομάδας του Αετού Ρίου έχουν φορέσει κατά καιρούς διακεκριμμένοι συμπολίτες μας αλλά και φίλοι από άλλες πόλεις που αργότερα διέπρεψαν στον στίβο της ζωής και που σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις με παλιούς συμπαίχτες και αντιπάλους.

Έτσι λοιπόν αναφορικά με τα γεγονότα της 01-04-2018 απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Εγλυκάδας , που ιστορικά οι δυο ομάδες διακρίνονται για δεσμούς φιλίας, οι παλαίμαχοι του Αετού Ρίου δηλώνουν ότι.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην έδρα του Απόλλωνα Εγλυκάδος ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Σαφώς το καταδικάζουμε και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν ούτε τους παλαίμαχους της ομάδας μας, ούτε τους φιλάθλους της μα ούτε και τη σημερινή ομάδα με την Διοίκηση της. Στεκόμαστε απέναντι στη βία επικριτικά απ όπου κι αν προέρχεται, ακόμα κι από την ίδια μας την ομάδα. Όμως δεν μπορούμε να επωμιστούμε ευθύνες που δεν μας ανήκουν. Γι αυτό οι παλαίμαχοι του Αετού Ρίου ζητάμε το καταλογισμό ευθυνών απέναντι στην ομάδα μας μόνο στο βαθμό που της αναλογούν.

Με τιμή

Οι παλαίμαχοι του Αετού Ρίου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Τριταιϊκός νίκησε τον Αστέρα Τσουκαλείκων με 2-0 μέσα στα…
Cresta Posts Box by CP